Apple iPhone 5'in bataryalarında problem yaşıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 5'in bataryalarında problem yaşıyor

Önümüzdeki aylarda iPhone 5'i duyurmasını ve hemen ardından piyasaya sürmesini beklediğimiz Apple, yavaş yavaş ürünleri üretim bandına gönderiyor. Firma hemen hemen hiçbir parçasını kendi üretmediği için, arada bazı tedarikçiler sorun çıkarabiliyor.

Apple'ın başı, bu sefer "parça sızdıran" değil, parçaları istediği gibi üretmeyen bir tedarikçiyle ağrıyor. Batarya tedarikçisinin ürettiği bataryaların yalnızca %30'u Apple'ın standartlarını karşılıyor. Adı verilmeyen batarya tedarikçisinin bu sorunu aşmak için çabaladığı söyleniyor.

Bu problemin, iPhone 5'in çıkışını etkileyip etkilemeyeceği konusunda ise yapabileceğimiz yorum, "tedarikçinin problemi ne kadar sürede çözeceğine bağlı" olacaktır. Zira eğer gerçekten kısa bir süre içerisinde çözülecekse, tahmin edilen Eylül ayında iPhone 5 ile karşılaşabiliriz. Bakalım iPhone 5 nasıl bir bataryaya ve pil ömrüne sahip olacak...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Telefon çok büyük, batarya ise küçük gibi gözüküyor. Apple i5 i daha fazla ekran özellikleri ile donatacağından dolayı bence bu modelde de Uzun bir şarj ömrü beklemeyin

tempestshine

tempestshine

Üye
ah apple :ah

15097

15097

Üye
Apple! Başın hep dertte :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu haber pek inandirici gelmiyor. Kurumsallişmiş hicbir fabrikanin uretiminde %70 hata olmaz. E appleda merdivenalti firmalara imalat yaptirmayacagina gore haberde bir yanlişlik var.

15097

15097

Üye
bu haber pek inandirici gelmiyor. Kurumsallişmiş hicbir fabrikanin uretiminde %70 hata olmaz. E appleda merdivenalti firmalara imalat yaptirmayacagina gore haberde bir yanlişlik var.
belki Apple yanlıslık yapmıstır ve firmada %30'luk kısımdadır? Olamaz mı? :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamamen gündem!
Apple her iPhone sunumundan önce spekülasyonlarla adını medyada gündeme koyuyor.. Ne kadar reklam o kadar satış.. E reklamın iyisi kötüsü olmadığına göre..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
15097

15097

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Zannetmiyorum bence tamamen ilgi çekmek amaçlı..%30 Apple standartlarını mı karşılıyor yani %70 karşılamıyor..Şaka gibi yani hiç bir şirkette böyle bir şey olmaz bence ki şirket Apple.. :)

15097

15097

Üye
Zannetmiyorum bence tamamen ilgi çekmek amaçlı..%30 Apple standartlarını mı karşılıyor yani %70 karşılamıyor..Şaka gibi yani hiç bir şirkette böyle bir şey olmaz bence ki şirket Apple.. :)
Olasılık...:hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
tamamen gündem!
Apple her iPhone sunumundan önce spekülasyonlarla adını medyada gündeme koyuyor.. Ne kadar reklam o kadar satış.. E reklamın iyisi kötüsü olmadığına göre..
%99.99 haklısın...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her firmada bu risk vardır

Elektr0

Elektr0

Üye

ben apple'den her şeyi beklerim...Trilyon dolarlık şirket olma yolunda ilerliyor ki bu o kadar basit birşey degil... kuşkularım iyice arttı :ehe:hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
elektronik cihaz piyasasında kimse trilyon dolarlık şirket olamaz buna akıllı cep telefonu şirketleride dahil

Elektr0

Elektr0

Üye
[ENGİN];4892368' Alıntı:
elektronik cihaz piyasasında kimse trilyon dolarlık şirket olamaz buna akıllı cep telefonu şirketleride dahil

apple akıllı TV pazarına girdiginde ve gerçekten başarılı bir strateji çizerse olacakmış...bunu ben demiyorum haberlerde diyorlardı... olmaması daha iyi olur ama apple diyince nedense akan sular durmaya çalışıyor...:hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

apple akıllı TV pazarına girdiginde ve gerçekten başarılı bir strateji çizerse olacakmış...bunu ben demiyorum haberlerde diyorlardı... olmaması daha iyi olur ama apple diyince nedense akan sular durmaya çalışıyor...:hmmm

tabii diğer şirketler armut toplamakla meşgul olmazlarsa :ehe

15097

15097

Üye
:hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Vay be sular bile bir acayip oldu arkadaş!

StunnerDead

StunnerDead

Üye
toplama pc gibisin apple

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt