onrhnnn
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne konuda tavsiye etmezsiniz peki5c'nin arkasi metal degil diye 3gs'e isindiginizdan onada isinmissinizdir ama tavsiyede ederim
iPhone 5 de kullandım fakat onda da ciddi soyulmalar mevcuttu, ondan dolayı satım zatenKardes bence 5c alacagina 5 al ama beyazini al arkadasimda var beyazi soyulma falan sadece siyahta oluyo o yuzden apple 5s i uzay grisi yapti hatirlatirim.
Tamamda ben beyazını alın diyorum onda öyle sorunlar yoktuiPhone 5 de kullandım fakat onda da ciddi soyulmalar mevcuttu, ondan dolayı satım zaten
Emin olun beyaz iPhone 5'de de aynı problem varTamamda ben beyazını alın diyorum onda öyle sorunlar yoktu
Ben tek siyahlarda var diye biliyorum.daha önce soyulmuş beyaz iphone5 görmedim hic.Emin olun beyaz iPhone 5'de de aynı problem var
AynenBen tek siyahlarda var diye biliyorum.daha önce soyulmuş beyaz iphone5 görmedim hic.
Evet gelen tepkilerden dolayı, istemeyerek Apple boya sorununu kabul etmek durumunda kaldıAynenO yüzden 5S'de Apple Siyah yerine Uzay Grisi kullandı.
Kardeşimde 4S var ios7 de gözle görülür bir takılma mevcut, ama ios7 li bir iphone 5c hiç kullanma fırsatım olmadı demo ürünler dışında5C almam 4S alırım daha iyi. O donanım o parayı hak etmiyor.
Sağlamlık biraz kullanıma göre diye düşünüyorum ama söyle izah edeyim, daha evvel sattığım 5 de hem soyulma hemde yamulma vardı+'ları geniş ekran ve yeni nesi model olmasi buraya kadar güzel
- yönüde arkasi plastik olusu pekte guven vermez,5-5s her ne kadar boya dökülsede metalin saglamligi var
Peki satın alınınca pişman olunurmu sizce İstanbul Bilişimde 32 GB si iPhone 5C 1750 TL sizce değermi o fiyataDaha bugün kurcaladim biraz 5c.plastiği çok basarili. Hatta gördüğüm en iyi plastik diyebilirim. Ama gene iphone5 veya 4s in hissi yok tabi.
Performansı güzel yağ gibi calisiyordu kullandigimda.pişman olmayi siz karar verin. Sonuçta plastik iphone5.Kardeşimde 4S var ios7 de gözle görülür bir takılma mevcut, ama ios7 li bir iphone 5c hiç kullanma fırsatım olmadı demo ürünler dışında
Sağlamlık biraz kullanıma göre diye düşünüyorum ama söyle izah edeyim, daha evvel sattığım 5 de hem soyulma hemde yamulma vardı
Peki satın alınınca pişman olunurmu sizce İstanbul Bilişimde 32 GB si iPhone 5C 1750 TL sizce değermi o fiyata
7.1 ile hepsi düzelirKardeşimde 4S var ios7 de gözle görülür bir takılma mevcut, ama ios7 li bir iphone 5c hiç kullanma fırsatım olmadı demo ürünler dışında
Sağlamlık biraz kullanıma göre diye düşünüyorum ama söyle izah edeyim, daha evvel sattığım 5 de hem soyulma hemde yamulma vardı
Peki satın alınınca pişman olunurmu sizce İstanbul Bilişimde 32 GB si iPhone 5C 1750 TL sizce değermi o fiyata
sanki 4s o parayı hakediyor5C almam 4S alırım daha iyi. O donanım o parayı hak etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?