Apple iPhone 3GS 8 GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akrep charlie

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 3GS 8 GB
Arkadaşlar Bu gün Türkcell kamu 1000 paketine geçip,[h=1]Apple iPhone 3GS 8 GB almak istiyorum,aylık ilave olarak 39,90 tl alacaklar,bu telefon için değermi?daha önce hiç bu tip telefonum hiç olmadı açıkçası,bu konuda yardım edermisiniz?[/h]

LaurenKett

Üye
Ben şahsen 3Gs'in bu paraya değeceğini düşünmüyorum.Aynı paraya nokiadan, ya da ericsondan çok daha iyi telefonlar alabilirsin.Tabi bu benim düşüncem.Ayrıca bu biraz da senin telefondan ne beklediğine bağlı.

akrep charlie

Üye
    Konu Sahibi
Şu an N73 kullanıyorum ama nokia son zamanlarda çok geri kaldı,marka olarak Apple bence çok güvebilir ve kaliteli,sade telefon fakat işlevi güzel,bana iş için ofis programı falan lazım olacak aynı zamanda,yapılan kampanyanın ,hem vadesi hemde ödemeleri cazip geliyor açıkçası.

123fatih

Üye
ıphone 3gs e verecegız paraya ınanın daga ıyısını alırsınız...htc desıre hd aynı fıyat..gozu kapalı alın derm..ıphoneden kat kat daha ıyı..

akrep charlie

Üye
    Konu Sahibi
aynı imkanlarla verileceğini sanmıyorum,HTC tabii güzel bir telefon,fakat araştırmalarımda buna uygun fiyat bulamadım,Turkcell,ve diğer operatörler [h=2]Apple iPhone 3GS 8 GB veriyor şu sıralar,Apple iPhone 3GS ta fena bir cihaz değil aslında,ama Apple artık güncelleme yapmıyor.daha doğrusu yeni versiyon çıkartmıyor.[/h]

alpidinho

alpidinho

Üye
akrep Aynısını Bende Yapıyorum. Aynı Kamu 1000 e Geçip iPhone 3Gs 8GB Aldım. Apple Çok Farklı Bence. Almalısın.

_Faruk

Üye
3gse hala güncelleme geliyor ve amerikada satışları patladı buda güncellmenin kesilmeyeceğinin göstergesidir

Muharremoter

Muharremoter

Üye
Kesinlikle öneririm cihazı bilmeden yalnış yonlendirmeyin hala guncelleme alıyor cihaz ayrıca apple'ın kalitesi tartısılmaz bunu eline aldığın zaman hissedeceksin :oke:
Ayrıca apple kullanmayanların iphone önermemesi normal ve komik :kotu:

nevsahin

Üye
bende aldım turkcell den inan telefonu aldığın andan itibaren şimdiye kadar telefon konusunda hiçbir deneyim yaşamadığını anlayacaksın. çok farklı ve fiyatıda uygun bence. tavsiye ederim. eski bir nokia kullanıcısı olarak okadar parayı nokiaya boşuna vermişim.

nervium

nervium

Üye
almanı tavsiye ederim.

evren_567

Üye
Bende kullaniyorum tavsiye ederim

alpay7541

alpay7541

Üye
İphone olsun da hangisi olursa olsun. Bana sorarsanız Son durak İphone. O kadar telefon kullandımki hiç biri beklentilerimi iphone gibi karşılamadı. N77 felan bence hikaye dostum. iphone a geçiş yap 10 yıl kullan. Sonrasında iphone yenş bşley yapana kadar değiştirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt