:hmmm belliydi.
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4824694' Alıntı: belli olan neydi? Genişletmek için tıkla ... 1.Sayfada Yunus'un yaptığı yorum için yazmıştım abi, lakin alıntı yapmamışım...
[ENGİN];4824694' Alıntı: belli olan neydi? Genişletmek için tıkla ... 1.Sayfada Yunus'un yaptığı yorum için yazmıştım abi, lakin alıntı yapmamışım...
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 1.Sayfada Yunus'un yaptığı yorum için yazmıştım abi, lakin alıntı yapmamışım... Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun.
OttomaN TigeR' Alıntı: 1.Sayfada Yunus'un yaptığı yorum için yazmıştım abi, lakin alıntı yapmamışım... Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun.
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Canın sağolsun. Genişletmek için tıkla ... Sizlerde sağolun hünkarım...
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sizlerde sağolun hünkarım... Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz sağolsun..
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Cümlemiz sağolsun.. Genişletmek için tıkla ... hünkarım o kıskıs tutmadı heralde çok rağbet görmedi
Cihanî Sultan' Alıntı: Cümlemiz sağolsun.. Genişletmek için tıkla ... hünkarım o kıskıs tutmadı heralde çok rağbet görmedi
Cihanî Sultan Üye ynsemrekose' Alıntı: hünkarım o kıskıs tutmadı heralde çok rağbet görmedi Genişletmek için tıkla ... Görür görür fermanımız var nasılsa.
ynsemrekose' Alıntı: hünkarım o kıskıs tutmadı heralde çok rağbet görmedi Genişletmek için tıkla ... Görür görür fermanımız var nasılsa.
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Görür görür fermanımız var nasılsa. Genişletmek için tıkla ... Derhal forumda fermanın duyurulmasını bizzat sağlamak üzere görevi üstleniyorum Hünkarım...
Cihanî Sultan' Alıntı: Görür görür fermanımız var nasılsa. Genişletmek için tıkla ... Derhal forumda fermanın duyurulmasını bizzat sağlamak üzere görevi üstleniyorum Hünkarım...
pRime. Üye madde madde yazsaydınız da rahat okusaydık, gerçi facebook entegrasyonunu gördükten sonra okumayı bıraktım da, neyse. - - - Eklendi - - - face time'ın 3g arama özelliği wp'dan çalıntı öyle mi?
madde madde yazsaydınız da rahat okusaydık, gerçi facebook entegrasyonunu gördükten sonra okumayı bıraktım da, neyse. - - - Eklendi - - - face time'ın 3g arama özelliği wp'dan çalıntı öyle mi?
Del Rey Üye Apple artık patent davaları açarken iki kez düşünür. Ancak Microsoft'un da Apple mühendislerine rüşvet verdiğini hatırlatayım. En masumu Nokia.
Apple artık patent davaları açarken iki kez düşünür. Ancak Microsoft'un da Apple mühendislerine rüşvet verdiğini hatırlatayım. En masumu Nokia.
Lenneth Üye Android çakması Symbian Belle ye alkış tutan Nokiacilar iOs a sosyal ağ entegrasyonu ekledi diye iOs a çakma diyor
Android çakması Symbian Belle ye alkış tutan Nokiacilar iOs a sosyal ağ entegrasyonu ekledi diye iOs a çakma diyor