Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yükle bakalım ancak ben normal yükledim yine hız ve stabilite var onu söyleyim karşılaştırırızBen dfu modla yükliycem. Haber için teşekkürler.
5 kasıyormuymuş ?Yüklesek nolcak gene kasıyor gene kasiyor yani
Mehmet telefon tüccarı diyecem sana artıkYüklesek nolcak gene kasıyor gene kasiyor yani
Ben donma kasma takılma olmadan gta san amdreaso fifa 15 i asphalt 8 ve modern combat5 i kurdum 8.1.2 de jb yapıp ben nexus 5 ten iphone 5 e geçtim açıkcası performans farkı yok gibi bence ben ios8 le kullanmaya başladım o donma kasma olaylarınıda yaşamadım ama millet ios 8 çöp deyip durduğu için sorma gereksinimi hissediyorumYüklesek nolcak gene kasıyor gene kasiyor yani
Valla abi bendede 5 var bendede tık yok ta bende şaşırdımMehmet telefon tüccarı diyecem sana artıkNeresi Kasıyor Tablette gram kasma yok
Esas 8.3 beklentim benim Türkçe Siri gelicek ve daha birçok özellikValla abi bendede 5 var bendede tık yok ta bende şaşırdımbu ilk ios deneyimim oldu da bi sıkıntı yok gibi bakalım 9 a güncellemeden kullanılır 5 heralde sonrası malum
Valla abi 8.xx sürümleri yüklenirde 9.xx sürümleri iphone 5 ve aynı senede çıkan ipadleri rezil ederEsas 8.3 beklentim benim Türkçe Siri gelicek ve daha birçok özellik
Abi adres ver iPad 2'yi gönderiyim sana bide sen inceleMehmet telefon tüccarı diyecem sana artıkNeresi Kasıyor Tablette gram kasma yok
Yok buluştuğumuzda getir ben düzeltirimAbi adres ver iPad 2'yi gönderiyim sana bide sen incele
Amaaan boşveriPad 4 e yüklerim ama telefona jail olduğu için asla yüklemem
Hocam siz ilk çıkan ipad 2 den mi aldıniz ilk çıkan ipad2 de işlemci 40nM boyundaymış 2. Seride 32nm düşmüş o yüzden ilk seri kasıyor gibi şeyler yazıyor sitelerdeAbi adres ver iPad 2'yi gönderiyim sana bide sen incele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?