Apple, Gold Iphone 5s Üretim Kapasitesini Arttırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, Gold Iphone 5s Üretim Kapasitesini Arttırıyor
iPhone 5S ve iPhone 5C olarak adlandırılan iki yeni akıllı telefon Apple tarafından 10 Eylül tarihinde ki etkinlikle resmi olarak tanıtılmıştı. iPhone 5Smodeli, firmanın iPhone serisi akıllı telefon modellerinin gelişiminin bir parçası olurken, firma iPhone 5C adında ki yeni farklı tasarım ürününü de tanıttı.



Tanıtımın üzerinden fazla zaman geçmeden Apple, dün itibari ile hemiPhone 5S’i hem de iPhone 5C’yi satışa sundu. Satışa sunulan ülkeler şimdilik Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, Kanada, Avustralya, Çin, Fransa, Japonya ve Singapur olurken, Aralık ayındaTürkiye de dahil olmak üzere 100‘den fazla ülke iPhone 5S ve iPhone 5Cile tanışacak.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 5S siyah, gri ve altın rengi olmak üzere3 farklı renkte satışa sunuldu. Tüm iPhone 5S renkleri ilgi görse de, Goldolarak altın rengi modeline olan ilgi ise üst seviyede oldu. Başta ABD veAvrupa olmak üzere Gold iPhone 5S stokları aynı gün bitti. Şu andaApple Store, Gold iPhone 5S için teslimat tarihini Ekim ayı olarak gösteriyor.

Diğer taraftan gelen bilgilere göre Apple, altın rengi iPhone 5S‘in gördüğü ilgi karşısında, üretimde ki Gold iPhone 5S modelinin kapasitesini 1/3oranında arttırmaya karar verdi. Bilginin de Wall Street Journal üzerinden geldiğini belirtelim.

Apple, Gold iPhone 5S üretim kapasitesini arttırıyor
 


Üst Alt