Apple gibi.......

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Apple gibi.......
meraba arkadaşlar. ben gelecekte apple iphone gibi bir telefon üretmem için hangi mesleği seçmem, okumam gerekir ? ( Yani bu tellerdeki devreleri yapmak tele özel program yazmak için) rica ederim alayci yorum yazmayalim

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Senin yaşın kaç

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
15 ama bunları şimdi yapmayacağım elbet.. sadece mesleği öğrenmek istiyorum arastirdim bulamadım şimdi yardımlarınızı bekliyorum

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bir telefonu üretmek tek bir bölümle olmaZ . Telefon yapmak ekip işidir ama sen yazılım işleri ile uğraşmak istiyorsan ona göre konuşalım

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunun yazilim işi için ne olmam lazım yardım edebilirmisiniz ?

creeper

creeper

Üye
:zzz:

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Apple'da çalışmak değilde teknoloji alanında diyelim tasarım için endüstriyel tasarım yazılım için bilg. prog. yazılım-donanım alanına yönel.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Apple'da çalışmak değilde teknoloji alanında diyelim tasarım için endüstriyel tasarım yazılım için bilg. prog. yazılım-donanım alanına yönel.

doğru zaten appleden bağımsız bir şekilde yapmak istiodum. biraz yoruyorum ama mesleğin resmi adı ne ?

s.ileli

s.ileli

Üye
Yazılım Geliştirme Ürünleri icin bilgisayar programciligi veya bilgisayar mühendisliği Bölümü okumalisin. Devre yapmak icin elektronik Mühendisliği okumalisin ... bana kalırsa sen isletme Fakültesi ni bitir bir sirket kur ve muhendisler tut onlar yapsin sen sat.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Geliştirme Ürünleri icin bilgisayar programciligi veya bilgisayar mühendisliği Bölümü okumalisin. Devre yapmak icin elektronik Mühendisliği okumalisin ... bana kalırsa sen isletme Fakültesi ni bitir bir sirket kur ve muhendisler tut onlar yapsin sen sat.

sağol kardeşim , çok yardımcı oldun diğer arkadaslarada teşekkürler ....

blacktalon

blacktalon

Üye
yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği ama itü yıldız teknik vb yerlere gitmek gereklidir sağlam bişeyler istiyosan

enterneoll

enterneoll

Üye
endüstriyel otomasyon okursan sana çok yardımı olur hem üretim bandını hemde yazılım bandını anlarsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt