Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple gibi.......
Sponsorlu Bağlantılar
mehmettech
Üye
Konu Sahibi
Apple gibi.......
meraba arkadaşlar. ben gelecekte apple iphone gibi bir telefon üretmem için hangi mesleği seçmem, okumam gerekir ? ( Yani bu tellerdeki devreleri yapmak tele özel program yazmak için) rica ederim alayci yorum yazmayalim
polat_karaduman
Üye
Senin yaşın kaç
mehmettech
Üye
Konu Sahibi
15 ama bunları şimdi yapmayacağım elbet.. sadece mesleği öğrenmek istiyorum arastirdim bulamadım şimdi yardımlarınızı bekliyorum
polat_karaduman
Üye
Bir telefonu üretmek tek bir bölümle olmaZ . Telefon yapmak ekip işidir ama sen yazılım işleri ile uğraşmak istiyorsan ona göre konuşalım
mehmettech
Üye
Konu Sahibi
Peki bunun yazilim işi için ne olmam lazım yardım edebilirmisiniz ?
creeper
Üye
WhereIsMyMind
Üye
Apple'da çalışmak değilde teknoloji alanında diyelim tasarım için endüstriyel tasarım yazılım için bilg. prog. yazılım-donanım alanına yönel.
doğru zaten appleden bağımsız bir şekilde yapmak istiodum. biraz yoruyorum ama mesleğin resmi adı ne ?
s.ileli
Üye
Yazılım Geliştirme Ürünleri icin bilgisayar programciligi veya bilgisayar mühendisliği Bölümü okumalisin. Devre yapmak icin elektronik Mühendisliği okumalisin ... bana kalırsa sen isletme Fakültesi ni bitir bir sirket kur ve muhendisler tut onlar yapsin sen sat.
Yazılım Geliştirme Ürünleri icin bilgisayar programciligi veya bilgisayar mühendisliği Bölümü okumalisin. Devre yapmak icin elektronik Mühendisliği okumalisin ... bana kalırsa sen isletme Fakültesi ni bitir bir sirket kur ve muhendisler tut onlar yapsin sen sat.