Apple, Galaxy Note7 fiyaskosu sonrasında daha fazla iPhone satacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple, Galaxy Note7 fiyaskosu sonrasında daha fazla iPhone satacak
Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni iki akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni akıllı telefonlar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adları ile gelirken, suya dayanıklı yapıları, 3.5mm kulaklık girişi olmayan tasarımları ve diğer donanım özellikleri ile dikkatleri üzerlerine çektiler.



iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 16 Eylül tarihi ile de bir çok ülkede satışa sunulmaya başlanırken, kademeli olarak yeni ülke pazarlarında sunulmaya devam ediyor. Akıllı telefonlar Türkiye'de ise 2 gün sonra Cuma günü satışa sunulacak.

Diğer taraftan Apple'ın en büyük rakibi Samsung ise daha önce Eylül ayında oldukça önemli bir akıllı telefon modeli olarak Galaxy Note7'yi duyrumuş ve sonrasında da dünya genelinde satışa çıkarmıştı. Ancak satışa sunulduktan sonra da cihazın batarya sorunu ortaya çıktı ve ilk geri çağırmadan sonra yeni sunulanlarda da benzer hata ortaya çıkınca Samsung, cihazının satışını tamamen durdurdu ve üretimi de artık yapılmıyor.

Samsung, bu işten oldukça fazla zarar edecek. Ancak bu durumunun Apple'a büyük oranda yarayacağı da kaydedilmekte. Samsung'un 2016 ikinci yarı da 10 - 14 milyon civarında Galaxy Note7 satması bekleniyordu ve bu durum gerçekleşmeyeceğinden Apple'ın 8 milyon civarında satışını buradan elde edebileceği de ifade edilmekte.

Bu büyük darbe sonrasında bakalım Samsung, nasıl bir hamle ile gelecek sene karşımıza gelecek. Özellikle firmanın Galaxy S8 ile fark yaratması bekleniyor...

Apple, Galaxy Note7 fiyaskosu sonrasında daha fazla iPhone satacak
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İllaki Olacaktır yada Diğer Markalara Yönelme Görülmesi Doğal
 
Invoke

Invoke

Üye
amariqanın oyunları, note 7'leri patlatıyorlar amariqalılar :korkuylabagir::korkuylabagir:
 


Üst Alt