Napmaliyim? :s
T i B i A M E Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Fişi çek Genişletmek için tıkla ... tamamdir ise yaradi saol
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: furkan maşAllah heryerdesin özellikle lumia Genişletmek için tıkla ... Yok be öyle kendi çapımızda takılıyoruz
İsmail' Alıntı: furkan maşAllah heryerdesin özellikle lumia Genişletmek için tıkla ... Yok be öyle kendi çapımızda takılıyoruz
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: lumia hedefin var sanırım Genişletmek için tıkla ... Yok ya telefonlardan sıkıldım. Çok sağlam bir pc yapmayı düşünüyorum açıkçası. Sonra da uygulama geliştirmek. Telefon 2. Planda artık.
İsmail' Alıntı: lumia hedefin var sanırım Genişletmek için tıkla ... Yok ya telefonlardan sıkıldım. Çok sağlam bir pc yapmayı düşünüyorum açıkçası. Sonra da uygulama geliştirmek. Telefon 2. Planda artık.
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: zor işlere atılmak bi bakıma Genişletmek için tıkla ... Öyle. Yeğenim şuanda yapıyor. Kardeşim ve ben de yapacağız. 3 kişi uğraşacağız olursa artık.
İsmail' Alıntı: zor işlere atılmak bi bakıma Genişletmek için tıkla ... Öyle. Yeğenim şuanda yapıyor. Kardeşim ve ben de yapacağız. 3 kişi uğraşacağız olursa artık.
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: bilen birinin olması güzel Fatihe selam söyle Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam dedi o da sana hayırlı geceler dedi.
İsmail' Alıntı: bilen birinin olması güzel Fatihe selam söyle Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam dedi o da sana hayırlı geceler dedi.
Furkan Emekli Üye İsmail' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim benden de sana hayırlı geceler
İsmail' Alıntı: hayırlı geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim benden de sana hayırlı geceler