Apple büyük suclama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1ht1baron

Üye
üç beş kuruş demek.. bak bakalım kaç kuruşmuş:
bir de şu linke bi göz atın:

Kendi mesajınla kendini bitiriyorsun :D
175$ maliyet le yuzde 600 kar yapıyor farkındaysan yani o tamir ettirdikleri 10 iphone yerine yenisini vermek ona 600$ degilde 450$ kar edeck :) gelelim 2. mesaja :) bunu zaten biliyor olman lazım telefonlarda arabalar gibidir asla tam orj. bulamassın bir ferrari aldıgında butun parcalrının ferrari fabrikasında uretildigini mi sanıyorsun ? Yarısı General Motors dan dır :) Onemli olan o parcaları bır araya getirip duzgun işi ortaya cıkarmaktır yapa biliyorsa samsungda yapsın nokia da :)

saruman_me

saruman_me

Üye
bu suçlamayı sadece paravan şirketler yapar köklü ve prestijli bi maka böle basit hatalar asla yapmaz ki söz konusu marka iphone ise biraz zor..

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
xinsurer

xinsurer

Üye
Eeee nooldu şimdi? Nereye varmaya çalışıyosunuz? Steve Jobs amcanızın oğlu mu?
Bu konuyu daha fazla uzatmıyorum, size "elma"nızla mutluluklar...

----------Eklendi @ 16:03:12 ---------- Yazıldı @ 15:50:25 ----------

Ayrıca 175 değil 187 USD maliyetle kârı %600 değil %375'e tekabül eder, bu da abartılacak bir kâr değil..
Her neyse ben bu saçma konuya geri dönmeyeceğim, sizler tartışmaya ve "elma"nızı savunmaya devam edin..

saruman_me

saruman_me

Üye
Eeee nooldu şimdi? Nereye varmaya çalışıyosunuz? Steve Jobs amcanızın oğlu mu?
Bu konuyu daha fazla uzatmıyorum, size "elma"nızla mutluluklar...

----------Eklendi @ 16:03:12 ---------- Yazıldı @ 15:50:25 ----------

Ayrıca 175 değil 187 USD maliyetle kârı `0 değil 75'e tekabül eder, bu da abartılacak bir kâr değil..
Her neyse ben bu saçma konuya geri dönmeyeceğim, sizler tartışmaya ve "elma"nızı savunmaya devam edin..
hocam kimse kimsenin amca oğlu değil bunlar gerçek burda windows un tek rakibinden bhasediyoruz sence bu kadar basit hatalar yaparlarmı sence..? hiç sanmıyorum bu arada alınman yersiz bi konu üzerinde konuşuyoruz haklı veya haksız her kes düşüncelerini paylaşıyor..:good:

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bence suçladıklarıyla kalırlar esas siz ona değil buna bakın SGS, SGS2, SG ace'ın avrupada satışı durduruldu hee hırsızlar belli

nonamex

Üye
xinsurer

xinsurer

Üye
hocam kimse kimsenin amca oğlu değil bunlar gerçek burda windows un tek rakibinden bhasediyoruz sence bu kadar basit hatalar yaparlarmı sence..? hiç sanmıyorum bu arada alınman yersiz bi konu üzerinde konuşuyoruz haklı veya haksız her kes düşüncelerini paylaşıyor..:good:

Alınmıyorum, kafanıza göre takılın..
Ben hala aynı fikirdeyim..

Uruloki

Uruloki

Üye
nona reuters samfirware(ki bunlar sadece galeride olan bir apk den kaynaklı olduğunu söylüyor) işte başka çeşitli telefon siteleri filan

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
bakın iphone çinde yakasını kurtarmaya calışıyo ucuz iphone 4 uretiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt