Saat Apple, bu sene iki Apple Watch sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, bu sene iki Apple Watch sunabilir
Apple'ın bu sene iki farklı Apple Watch akıllı saat modeli sunacağı kaydediliyor...



Akıllı saat pazarına özellikle de akıllı telefon üreticileri büyük ilgi gösterirken, geçtiğimiz sene Appla da akıllı saat sunarak, bu aileye katıldı. Firmanın akıllı saati Apple Watch adı ile gelirken, bu cihaz sunulması ile büyük ilgi gördü ve kısa sürede de satış rakamları ile zirveye yerleşmişti.



Apple'ın akıllı saati üç farklı versiyon olarak geldi. Apple Watch adı ile gelen cihazlardan alüminyum kasa içeren versiyon Apple Watch Sport adı ile, paslanmaz çelik kasa içeren versiyon sadece Apple Watch adı ile ve 18K altın kasa ile gelen versiyon ise Apple Watch Edition adı ile sunulmuştu.

Gelen bilgilere göre Apple, çok yakında yeni akıllı saat modelini gün yüzüne çıkartabilir. KGI analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın bu sene iki Apple Watch akıllı saat modelini satışa sunacağını ifade ediyor.

Kuo'ya göre Apple'ın sunacağı bu cihazlardan bir tanesi Apple Watch'ın küçük farklılık içeren bir versiyonu olacak ve ayrıca Apple Watch 2 adı ile de yeni özellikler içeren bir başka versiyon pazara sunulacak.

Küçük değişiklikler içeren Apple Watch akıllı saatin işlemcisini TSMC'den geleceği kaydediliyor. Bu yonga seti 16nm üretim süreci ile üretiliyor ve ayrıca cihaz suya daha dayanıklı yapı sunacak. Diğer taraftan Apple Watch 2 ise daha büyük değişiklikler ile sunulacak ve tasarım açısından ise henüz bir farklılık yaşanması beklenmiyor.

Apple, bu sene iki Apple Watch sunabilir
 


Üst Alt