Apple, artık bu seviyede iPhone sunmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, artık bu seviyede iPhone sunmayacak
Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısı için iddialar gelmeye devam ediyor.



iPhone akıllı telefon modelleri ile pazarın en güçlü isimlerinden birisi olan Apple, her sene yeni modellerle satış rakamlarını arttırmayı amaçlarken, 2016 ilk çeyrekte ilk kez tarihinde düşüş yaşamıştı.



Bu seneye bakacak olursak eğer, firma Mart ayında iPhone SE adı ile yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Bu yeni akıllı telefon iPhone 5S tasarımında gelirken, ayrıca iPhone 6S donanımına sahipti.

Diğer taraftan bu sene yine Eylül ayında firmanın yeni duyurular gerçekleştirmesi bekleniyor ve düzenleyeceği etkinlikte büyük ihtimalle de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile cihazlarını sunacak.

Apple'ın bu yeni cihazları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve şimdi de dahili veri kapasitesi için iddialar geldi. Daha önce 16GB / 32GB / 64GB olarak iPhone modellerini sunan firma, iPhone 6 / 6S serilerinde 16GB / 64GB / 128GB olarak akıllı telefon modellerini sunarken, yeni gelen iddiaya göre 16GB seviyesinden vazgeçecek olan Apple, iPhone 7 / 7 Plus modellerinde 32GB olarak en alt seviyeyi sunacak.

Bu konuda bilginin pazar araştırma şirketi IHS Technology'den Kevin Wang üzerinden geldiğini belirtelim.



Bilindiği üzere Android cephesinde, Galaxy S7, LG G5, HTC 10 gibi amiral gemisi modeller en düşük 32GB dahili veri kapasitesi ile sunuldular.

Apple'ın yeni akıllısı iPhone 7'nin yeni nesil A10 yonga setinden güç alacağı kaydediliyor ve sistem belleği de önceki model gibi 2GB olacak. Diğer taraftan iPhone 7 Plus'ın ise çift arka kamera tasarımı ile sunulacağı yönünde de bilgiler gelmekte.

Apple, artık bu seviyede iPhone sunmayacak
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
sonunda doğru kararı vermişler gerçi 32gbda az ama
 
0MG90

0MG90

Üye
Sonunda yani. O kadar para ver 16GB al, saçmaydı.
 
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çok şükür :) doğru karar verilmiş
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ben yine de pek emin olamıyorum :)


iPhone 6 İle Gönderildi
 
phasan

phasan

Üye
İphone kullanmıyorum ama guzel haber malum sd kart takılmıyor

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
 

Benzer Konular



Üst Alt