internette enayi çok ondandır telefoncuya git taş çatlasın 200 tl derinternette istediğin fiyata koy xd
İnternette ortalama en fazla 250 tl satılırinternette enayi çok ondandır telefoncuya git taş çatlasın 200 tl derinternette istediğin fiyata koy xd
Asıl gerçek alıcılar internette ! İnsanları enayi yerine koyan telefonculardır ! Telefoncuya telefon satmak en son çare olmalıdır ...internette enayi çok ondandır telefoncuya git taş çatlasın 200 tl derinternette istediğin fiyata koy xd
verdıgınız sıteyı kullanamadım tc kimlik numarası istiyor onuda heryere veremem arkadaşım hayatımızın hepsi tc kimlik numarasındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan Arayıp satabilirsiniz
Sahibindene koy en az 300 yaz kutu felan hersey varsa yoksa 250-300 vatsa 300-350tl arasinkoysaol arkadaşım yardımız için
verdıgınız sıteyı kullanamadım tc kimlik numarası istiyor onuda heryere veremem arkadaşım hayatımızın hepsi tc kimlik numarasında
O zaman maxicepe donanimhabere felan koy ikincielim .comben suna kredı kartı kullanmıyorum sahınden comda sadece telefon satma bolumu kredı kartı istiyor
maxicep koydumO zaman maxicepe donanimhabere felan koy ikincielim .com