Haber Apple 16GB Depolamayı İphone 6s'lerde de Kaldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple 16GB Depolamayı İphone 6s'lerde de Kaldırdı


Dün akşam saatlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco eyaletinde düzenlenen etkinlikteİphone 7 ve İphone 7 Plus'ın tanıtımıyla birlikte Apple mevcut İphone modellerinde de önemli değişikliklere gidildi. Öncelikle fiyatlarında indirime gidilen İphone 6S, İphone 6S Plus ve İphone SE modellerinin depolama alanı seçenekleri de değişti.

http://www.maxicep.com/apple-iphonelarin-turkiye-fiyatini-dusurdu
Apple İPhone'ların Türkiye Fiyatını Düşürdü
Bilindiği üzere Apple, dün akşam yapılan tanıtımla birlikte artık baz modellerinde 32GB dahili depolama alanına yer vereceğini duyurmuştu. Bu duyuru ile birlikte Cupertino merkezli teknoloji devi mevcut satışta olan İphone 6S ve İphone 6S Plus modellerinin de 32GB dahili depolama alanı ile başlayan seçeneklerle satışa sunulacağını açıklamıştı.

Yapılan açıklamanın ardından Apple.com.tr üzerinde yaptığımız kontrollerde, İphone 6S ve İphone 6S Plus modellerinin baz versiyonlarında depolama alanı olarak 32GB seçeneğin sunulduğunu görüyoruz. Fakat ne var ki 32GB dahili depolama alanına sahip yeni İPhone 6s modelleri henüz stoklarda yerini almış değil. Yapılan indirimlerin ardından oluşan yeni İPhone fiyatları ise şu şekilde:

  • İphone 6s 32GB: 2.749 TL
  • İphone 6s 128GB: 3.149 TL
  • İphone 6s Plus 32GB: 3.149 TL
  • İphone 6s Plus 128GB: 3.549 TL
Apple'ın İphone 7 modelleri için duyurduğu Siyah ve Jet Black renk seçenekleri şimdilik mevcut İphone modellerinde sunulmuyor. İphone 6S ve İphone 6S Plus modelleri Uzay Grisi, Rose Altın, Altın ve Gümüş renk seçenekleri ile sunulmaya devam ediyor.
Apple 16GB Depolamayı İphone 6s'lerde de Kaldırdı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Devirde Bana Sorarsan 16 GB Bile KUllanılmaz Anca Hafıza Kartı Desteği Varsa Yoksa Gereksiz Bence
 

MaxipmaN

Üye
güzel bir strateji, 6sten de iyi para kırpmaya devam
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
16 gb alıp bu habere isyan eden vatandaşlarımız ne olacak peki ?
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Buğra


Üst Alt