Apple 13 Haziran'da beklenen WWDC 2016 etkinliğini gerçekleştirecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple 13 Haziran'da beklenen WWDC 2016 etkinliğini gerçekleştirecek
WWDC 2016'da Apple'ın oldukça önemli duyurular gerçekleştireceği ifade ediliyor.



Apple, kısa bir süre sonra büyük bir merakla beklenen etkinliğini gerçekleştirecek. Her sene WWDC adındaki geliştirici konferansını düzenleyen firmanın bu sene WWDC etkinliği bu ay içerisinde gerçekleşecek. Firmanın 11 Haziran tarihini etkinlik günü olarak belirlediğini belirtelim. Teknoloji devi firma, etkinlik ile ilgili olarak basın davetiyelerini de göndermiş durumda.



Apple'ın bu etkinlikte oldukça önemli duyurular yapacağı ifade ediliyor ve bunlar arasında, yeni ürünler, projeler, yazılımlar, donanım ürünleri, bilgisayarlar ve halihazırda pazarda olan ürünleri için de yeni özellikler yer alacak.

WWDC 2016'da gelecek olan duyuruların arasında önemlilerine bakacak olursak eğer, firma iOS 10 olarak yeni işletim sistemi sürümünü duyuracak. Bu yeni işletim sisteminin detaylarının etkinlikte gün yüzüne çıkacağı belirtilirken, son kullanıcıya sunulması ise Eylül ayında yeni nesil iPhone modelleri iPhone 7 veiPhone 7 Plus ile olacak.

Yeni iPhone modelleri hakkında bir çok bilgi gelirken, son bilgiler, Apple'ın cihazlarını artık 16GB dahili veri kapasitesi ile sunmayacağı ve aileye 256GB dahili veri kapasitesinin de ekleneceği şeklinde.

Ayrıca Apple'ın OS X olarak iMac ve Macbook modellerinde kullandığı işletim sistemini MacOS olarak tekrar adlandırabileceği ifade ediliyor. Bu konu için bir süre önce ilk bilgiler de ortaya çıkmıştı.

Apple'ın büyük ilgi gören Apple Music adındaki müzik servisini de yenileyerek tekrar sunabileceği gelen iddialar arasında yer alıyor.

Diğer bir bilgi de Apple Watch için de duyurular geleceği şeklinde.

Apple 13 Haziran'da beklenen WWDC 2016 etkinliğini gerçekleştirecek
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine aynı 12 Mp Kamera Öncekinden Bilmem Kaç Kat İyide Bilmem Ney
 


Üst Alt