Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
App studio
Sponsorlu Bağlantılar
lamia925
Üye
Konu Sahibi
App studio
Arkadaşlar uygulama yaptım fakat telefona yuklenmiyo yardımcı olabilecek var mı.sertifika dosyasını indirdim fakat iş hesabı gerekli filan diyo yüklenmedi uygulama
4MaGuS
Üye
programı yazdıktan sonra finish kısmına tıklayıp belirli bir yükleme yapıyor ve size barkod gösteriyor aynı zamnada meil geliyor size isterseniz cepten meilinize girerek veya barkodu direk okutup kurabilirsiniz alt resimdeki tarza bir şey
lamia925
Üye
Konu Sahibi
Denilenleri yapıyorum sertifkayı ekle de dedim program dosyasını tel açmıyo mağazada aratıyo bulamıyo
yapılmasına yapılıyor ama cihazlara nasıl yükleme yapıyoruz onu çözemedim birden fazla yapmama rağmen uygulama cihaza yükleyemedim sanırım forumda bununla ilgili kimse ilgilenmemiş ki kimseden ses çıkmıyor ...
lamia925
Üye
Konu Sahibi
Hocam 8.0 olarak yap ilk sertifika barkodunu okut sonra da indirme barkodunu 8.1 de problem varmış site de yazıyo ilk başta okumamıştım bende sonra gordum
Hocam 8.0 olarak yap ilk sertifika barkodunu okut sonra da indirme barkodunu 8.1 de problem varmış site de yazıyo ilk başta okumamıştım bende sonra gordum