App studio

Sponsorlu Bağlantılar

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
App studio
Arkadaşlar uygulama yaptım fakat telefona yuklenmiyo yardımcı olabilecek var mı.sertifika dosyasını indirdim fakat iş hesabı gerekli filan diyo yüklenmedi uygulama

4MaGuS

4MaGuS

Üye
programı yazdıktan sonra finish kısmına tıklayıp belirli bir yükleme yapıyor ve size barkod gösteriyor aynı zamnada meil geliyor size isterseniz cepten meilinize girerek veya barkodu direk okutup kurabilirsiniz alt resimdeki tarza bir şey

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Denilenleri yapıyorum sertifkayı ekle de dedim program dosyasını tel açmıyo mağazada aratıyo bulamıyo

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim sistemde sorun varmış

M@cros

M@cros

Üye
Ben de bugün gördüm appstudioyu.Sanırım basit uygulamalar yapılıyor.Yazı, resim ve video eklenebiliyor.Sosyal medya bağlantıları oluşturuluyor.

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Ben de bugün gördüm appstudioyu.Sanırım basit uygulamalar yapılıyor.Yazı, resim ve video eklenebiliyor.Sosyal medya bağlantıları oluşturuluyor.

yapılmasına yapılıyor ama cihazlara nasıl yükleme yapıyoruz onu çözemedim birden fazla yapmama rağmen uygulama cihaza yükleyemedim sanırım forumda bununla ilgili kimse ilgilenmemiş ki kimseden ses çıkmıyor ...

lamia925

lamia925

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 8.0 olarak yap ilk sertifika barkodunu okut sonra da indirme barkodunu 8.1 de problem varmış site de yazıyo ilk başta okumamıştım bende sonra gordum

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Hocam 8.0 olarak yap ilk sertifika barkodunu okut sonra da indirme barkodunu 8.1 de problem varmış site de yazıyo ilk başta okumamıştım bende sonra gordum

Aynen dediğin gibi denedim oldu yükleyebildim 8,0 ile oldu 8,1 ile deniyordum hata veriyordur tşk ederim sağolun ...

PROH4CK1

PROH4CK1

Üye
Uygulaman nedir bi yollasana

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bende uygulama yaptım param var geliştirici hesabı satın alamıyorum offf ininal kartla olmadı 15 yaşındayım kredi kartımda yok :|
:(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt