Appstore açık aran öndedir.
Basit bir kullanıcı dahi 25 pp ile ücretli uygulamaları dert edinmez. Bunu tartışmaya gerek yok.
Eğer derseniz ki benim bilgisayarım yok her işimi telefon ile hallediyorum, o zaman Jailbreak ile 25pp den daha kolay yaparsınız işinizi. Garanti olayı söz konusu olursa restore etmek çok zor değil.
Eğer farklara gelirsek
Appstore birbirine çok yakın cihazlara uygun yazılan uygulamaları barındırıyor. Bu da stabilite sorununu ortadan kaldırıyor.
Oyunlar genelde ilk olarak bu platform için yazılıyor. Ayrıca daha fazla kazanç getirmesi sebebiyle daha itinayla yapılıyor ki sonraki uygulamaları da tutulabilsin.
Uygulama sayısı fazla. Ancak Çok farklı cihazlara hitap etmediği için de belirli bir donanıma, kesime, amaca hizmet eden uygulamalar bulunmuyor. Bu sebeple çeşitlilik az. Ancak buna rağmen aynı konsepti baz alsa da oynanış olarak ve ilerleme açısından çok farklı grafik olarak zengin oyunlara sahip.
Eğer ki benim için önemli olan oyun değil sistemi kurcalayabileceğim programlar derseniz öncelikli adresiniz Google Play Store olmalı.