App Store vs Google Play

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Hata olmuştur.Play Store da akıllı arama var.Sen uygulama adını yarım yazsan dahi o yazdığına en yakın popüler uygulamayı en üstte gösterir.Aynı zamanda internetin hızlıysa arama kutusuna yazarken hemen uygulama çıkar.

Matthe

Matthe

Üye
Subway Surfers yoktu yani ondan eminim. Subway Surfers ile ilgili cheats falan filan başka programlar vardı

PriZm

PriZm

Üye
Sende bir sorun olmuştur.

Matthe

Matthe

Üye
Bilmiyorum ya ama kız sonradan bulup yüklemişti

MrTech

MrTech

Üye
Appstore hertürlü :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Appstore açık aran öndedir.
Basit bir kullanıcı dahi 25 pp ile ücretli uygulamaları dert edinmez. Bunu tartışmaya gerek yok.
Eğer derseniz ki benim bilgisayarım yok her işimi telefon ile hallediyorum, o zaman Jailbreak ile 25pp den daha kolay yaparsınız işinizi. Garanti olayı söz konusu olursa restore etmek çok zor değil.

Eğer farklara gelirsek
Appstore birbirine çok yakın cihazlara uygun yazılan uygulamaları barındırıyor. Bu da stabilite sorununu ortadan kaldırıyor.
Oyunlar genelde ilk olarak bu platform için yazılıyor. Ayrıca daha fazla kazanç getirmesi sebebiyle daha itinayla yapılıyor ki sonraki uygulamaları da tutulabilsin.
Uygulama sayısı fazla. Ancak Çok farklı cihazlara hitap etmediği için de belirli bir donanıma, kesime, amaca hizmet eden uygulamalar bulunmuyor. Bu sebeple çeşitlilik az. Ancak buna rağmen aynı konsepti baz alsa da oynanış olarak ve ilerleme açısından çok farklı grafik olarak zengin oyunlara sahip.

Eğer ki benim için önemli olan oyun değil sistemi kurcalayabileceğim programlar derseniz öncelikli adresiniz Google Play Store olmalı.

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm
Zen17

Zen17

Üye
Arkadaş Kullanıcıların derdi beleşe olun oynayıp uygulama indirmek :D Google Playin kaçağını bulmak appstore dan çok daha kolay ;)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaş Kullanıcıların derdi beleşe olun oynayıp uygulama indirmek :D Google Playin kaçağını bulmak appstore dan çok daha kolay ;)

Apple'da bedava oyun daha kolay bulunuyor. Telefonlara AppStore dışında uygulama yükleyemediğimiz için alternatifler daha fazla oluyor. Örnek : 25PP. Android'de uygulamaların bedava olmasının sebebi Android işletim sistemi ile ilgilidir.

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
appstore daha kaliteli mağaza ama en kazık mağaza aynı zamanda. o kazıklanacağıma googleplayı kullanırım daha iyi hem game centerde çıkacakmış boşver whatsapp bile paralı appstoreda​

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Google play store

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
marketplace daha güzel:ehe

konuya gelirsek bir oyun ilk olarak App Store'ye çıkıyor daha sonra Google Play'e geliyor...
bu yüzden App Store bir adım daha önde

pRime.

pRime.

Üye

Hayır Android'de daha kolay bulunuyor.

hayır, daha kolay bulunur diye bir şey yok. androidde nasıl blackmart gibi uygulamalar varsa ios cihazları için de appstore dışı marketler var, depolama siteleriyle uğraşmadan istediğin içeriğe erişebiliyorsun.
ayrıca kracklı oyun derdi de yok ios için.

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaş android'de alternatif marketlerin olduğundan bahsetmemiş.

Takipçi Satın Al

Üst Alt