[APP STORE] Talking Baby Bear & Talking Dragon yeni uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
[APP STORE] Talking Baby Bear & Talking Dragon yeni uygulamalar
Yeni bir eğlenceli konuşurken uygulaması Talking Baby Bear dün yayımlanan ve Talking Dragon Oyunu ile birlikte App Store artık edildi.

Talking Baby Bear ve küçük ejderha seninle konuşmak ve onlara bakmak her zaman gülümseme yapacağız sanal evcil hayvan vardır. Onlar çocuklar için mükemmel, ama her yaştan insanlar onlarla eğlenebilirsiniz.

Ücretsiz indirin:



Talking Dragon komik, eğlenceli sesle söylemek her şeyi tekrar edecektir. Çocuklar bu sihirli ejderha kendi ejderha komik hikayesini yapabilirsiniz. O farts minik alevler, onun kanatlarını gülüyor ve sizinle oynuyor.

Ücretsiz indirin:

Konuşan Kedi Toby bebekler ve çocuklar için eğlenceli bir oyun. Bu kedi ile oynamak gibi küçük olanlar için harika bir oyun. Onlar, Toby giyinmek pet, kurcalamak ya da ne yapacağını görmek için onu kızdırmak olabilir. Onlar Toby konuşabilir ve o da komik bir sesle söylemek her şeyi tekrar edecektir.


Konuşan kedi komik bir sanal evcil hayvan olduğunu.Oyunu indirin ve keyfini çıkarın!
Konuşan Köpek Max çocuklar için eğlenceli bir oyun. Onlar Max ile oynayabilir ve o havlamaya atlamak ve onlar komik bir sesle söylediklerini tekrar edecektir. Onlar da Max ile oyun giyinmek oynayabilirsiniz. Bu basit bir oyundur, ama Max istediğiniz zaman gülmek yapacak!


Oyunu indirin ve yeni bir evcil hayvan ile oynamak!
Biz bir oyun daha çok konuşma yarattı - ! Bu mini oyunlar: Flappy Monkey, Banana Drop ve Liana Hop oyunu!

bedava indir - App Store:



bedava indir - App Store:
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Serhan

Serhan

Üye
:tşk: :ehe
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
hayvanlar bizim yeni bir oyun.

Bedava indir - Apple App Store:




Bedava indir - Apple App Store:
 

snezana

Üye
, Google Play'de neredeyse yarım milyar indirme ile konuşan oyun, çok App Store üzerinde!

App Store indir ÜCRETSİZ:



App Store indir ÜCRETSİZ:
 

snezana

Üye
Vardir yeni App Store'de: . Eğlenceli ve eğitici mini oyunlar ile güzel konuşuyor köpek. O gerçek bir sanal evcil hayvan olduğunu. O oynamayı seviyor, beslenir ve yağmuruna olmak istiyor ve o piyano çalıyor. Çocuklar onu seveceksiniz.

Ücretsiz indirmek:



Ücretsiz indirmek:
 
My name is joe

My name is joe

Üye
:tşk:
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Eğer fil oyunlarına aşina değilseniz, bunu değiştirmek için bir şansınız var! hep oynamak için istekli olan bir bebek fil 'dir. Konuşan fil ile oynayıp ona yemek yedirebilir, banyo yaptırabilir, uyutabilir böylece büyüyüp harika bir yetişkin fil olmasını sağlayabilirsiniz. çok iyi yiyor emin olabilirsiniz.



indirin ve erkek ve kız çocukları için oyunları oynarken eğlencenin tadını çıkarın!
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, sanal evcil hayvan ile yeni bir oyun. Bu gerçek bir bebek gibi bakılmaya ihtiyacı ve birçok ilginç özelliğe sahiptir, on mini oyunlar vardır. Deneyin, eğlenin!

App Store'de oyun indirin:



App Store'de oyun indirin:
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Konuşan Pinokyo Oyunu yeni bir tür oyundur ve bu oyunda Pinokyo kuklasıyla oynayıp eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Oyunu indirin ve Pinokyo maceralarına katılın!

App Store'den indirin:



App Store'den indirin:
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Güzel sanal evcil hayvan arıyorsun? Konuşan panda ile artık aramak zorunda değilsin. Adı MO olan bu bebek panda oyunu konuşan hayvanlar ve hayvan oyunları daha iyi yapıyor. şimdi indir ve panda oyunları oyna!



Indir:
 

snezana

Üye
Bu konuşan köpek sanal hayvan ile yaşadığınız karmaşaları ve gece inlemelerini unutabilirsiniz. Benim Konuşan Köpek Leydi indirerek, Leydi adında bir sevimli yavru köpek ile konuşan köpek oyunları oynamak mümkün olacak.

Apple App Store dan indirin:





Apple App Store dan indirin:
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Bu sanal hayvan yeni 2d oyunlardan dır ve çocuklar için diş oyunları denince bu sevimli küçük diş harika bir oyundur! Bu sanal hayvan oyunları sayesinde, çocuğunuzun diş sağlığı ve önemini öğrenecek. Sanal hayvan Dee hakkında en iyi şey, oyunlar aracılığıyla çocuklara diş bakımı önemini öğretecek olmasıdır.



Benim Sanal Diş:
 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Konuşan köpek Charlie ile konuşan hayvanlar içinde bir dostunuz olsun! Köpek oyunları ve bu havyan bakma oyunu çok özel!





Benim Konuşan Köpek Bakma 2:
 

snezana

Üye
Konuşan hayvan ve hayvan oyunları yeni bir üyeye sahip! Konuşan Kedi Emma herkesin bayılacağı bir konuşan hayvan! Oyunu indirin ve eğlenin!

Konuşan Kedi Emma:

 

snezana

Üye
Sanal Hayvan Bakma Oyunları sayesinde yeni arkadaşınız Bobbie ile tanışın! Herkes evcil hayvan oyunları gibi mobil oyunlardan ve 3 yaş oyunlarından haberdar. Mesela benim konuşan köpek veya konuşan kedi bu evcil hayvan oyunları arasındadır. Ama bu mobil oyun diğer konuşan hayvanlar oyunlarından çok farklı! Bu Sanal Hayvan Bakma Oyunları içinde evcil hayvan salonu, mini oyunlar, boyama kitapları ve daha birçok ilginç şey var. Yeni, sevimli evcil hayvanınızla hemen tanışın!

Apple App Store'den indir:

 

snezana

Üye
Ho, ho, ho! Haydi gelin ve Benim Noel Baba Oyunları ve favori çocuklar için yılbaşı oyunları oynayın ! Konuşan Noel Baba Oyunları bundan güzel olamazdı! Mutlu bayramlar!

Konuşan Noel Baba:

 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba! Artık konuşan hayvanlar arasında konuşan kediler gibi yeni bir arkadaşınız var. Maşa - Benim Konuşan Köpek yeni evcil hayvan oyunları ve sanal hayvan bakma oyunları arasında ön plana çıkıyor. Bu güzel konuşan kopek oyunu sayesinde bugüne kadar köpek bakma oyunları içinde görmediğiniz farklı oyunlar oynayabileceksiniz.

Maşa - Benim Konuşan Köpek:


 

snezana

Üye
Beyaz, pofuduk ve çok sevimli bir evcil hayvan! Konuşan Kedi Oscar kalbinizi kazanacak yeni bir konuşan kedi oyunu! Sticker albümü, mini oyunlar, giysi giydirme oyunları, evcil hayvanlar, kedi boyama sayfaları, hayvan bakma oyunları ve bu konuşan kedi ile eğlenceli birçok özellik!

Konuşan Kedi Oscar:

 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Konuşan Kedi Kimmy: Evcil Hayvan Oyunları diğer sanal hayvan oyunlar içerisinden kendini tamamen ayırmış olan çok özel bir konuşan kedi oyunu. Konuşan hayvanlar arasından konuşan kedi Kimmy ile süperstar dünyasını keşfet ve şöhret basamaklarını birer birer tırman! Bırak ‘benim konuşan kedi’ dediğin hayvanın dergi kapaklarında boy göstersin!

Konuşan Kedi Kimmy: Evcil Hayvan Oyunları:

 

peaksel

Üye
    Konu Sahibi
Kedi Oscar ve Emma ailelerine küçük konuşan kediler katılacağı için çok mutlular. Yeni doğan kediciklerle ile hayvan oyunları dünyası tamamen yeni bir seviyeye erişti. Hamile Konuşan Kedi Emma ‘ya hamileliği sırasında eşlik et, onu doktora götür, hediyeleri topla ve sanal hayvan Emma’yı anne olmaya hazırla! Hamile Konuşan Kedi Emma şimdi indir, konuşan hayvan oyunları ile eğlen, Emma ve Oscar’a yardım et, onların iyi bir anne ve baba olmalarında seninde katkın bulusun!

Hamile Konuşan Kedi Emma:

 


Üst Alt