[APP][ROOT]Android cihazınız ile diğer cihazların WiFi bağlantısını kesin! WiFiKILL

Sponsorlu Bağlantılar

Ne kadar yararlı?

• Kullanılan toplam oy
    28
NEXUS

NEXUS

Üye
bende hala çalışmıyor :( rootlu değil diyor cm12 yüklü

sertacusta

sertacusta

Üye
kendi wifim de demiyorum cihaz bulmuyor dershanede deniyorum oluyor anlamadım gitti :)

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
bende hala çalışmıyor :( rootlu değil diyor cm12 yüklü
Acaba root programini mi sildin veya onu gormuyor mu? Ordaki iki surumde de ayni sorun olduysa baska surum bulayim sana bi daha dene ya da acaba farketmeden izin mi vermedin uygulamaya
kendi wifim de demiyorum cihaz bulmuyor dershanede deniyorum oluyor anlamadım gitti :)
Modemler farkli olunca bazilarinda degisiklik olabiliyor, belki senin modemin guvenli bi modemdir veya ağ paylasimi kisitlidir :)

iibogss

Üye
Arkadaşlar telefon root lu olmasına rağmen uygulamayı açıyorum süpersu izin veriyor, sonra ekrana bi yazı geliyor root no falan yazıyor uygulama çalışmıyor. Eskiden çalışan pek çok uygulama şu an çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum daha bu gün root attım yine nafile. Teşekkürler.

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon root lu olmasına rağmen uygulamayı açıyorum süpersu izin veriyor, sonra ekrana bi yazı geliyor root no falan yazıyor uygulama çalışmıyor. Eskiden çalışan pek çok uygulama şu an çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum daha bu gün root attım yine nafile. Teşekkürler.
kardeş senin telefonda sıkıntı var bence çünkü sen de diyorsun eskiden izin verdiği çoğu uygulamayı şimdi açamıyorum diye, bence bi rom falan at.

The Pancar

The Pancar

Üye
Android 5 sürümü cıktı mı uygulamanın ?

iibogss

Üye
kardeş senin telefonda sıkıntı var bence çünkü sen de diyorsun eskiden izin verdiği çoğu uygulamayı şimdi açamıyorum diye, bence bi rom falan at.

Eskiden gm discovery vardı onda çalışıyordu. Şu anki telefonda değil.

The Pancar

The Pancar

Üye
lollipopta çalışması beni çok şaşırttı güzel program yapmışlar gerçekten

The Pancar

The Pancar

Üye
Service error hatası veriyor

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ne kadar kullanışlı olsa da arayüzünden anlayacağınız gibi pek te sağlam bişey değil, güncellenmesi ve geliştirilmesi gerekiyor ama şuan yeni sürümlerden haberim yok

penah0

Üye
2.2 versiyonu calismiyo 1.7 ni kullanin
Bende de ayni konu
Cihazim lollipop super su rootlu amma no root yaziyo. 2.2 de problem var

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
2.2 versiyonu calismiyo 1.7 ni kullanin
Bende de ayni konu
Cihazim lollipop super su rootlu amma no root yaziyo. 2.2 de problem var
çoğu cihazlarda 1.7 çalışıyor galiba. geri bildirimin için teşekkürler umarım faydalı olmuştur

Üst Alt