[APP][ROOT]Android cihazınız ile diğer cihazların WiFi bağlantısını kesin! WiFiKILL

Sponsorlu Bağlantılar

Ne kadar yararlı?

• Kullanılan toplam oy
    28
Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar saçma sapan bir uygulama yapmışlar. Başkasının hakkına tecavüz. Biri girip benim modemimle bağlanan müşterilerimin bağlantılarını kesecek bu ne saçmalıktır ya. Eğer uygulamayı yanlış anlamadıysam ve dediğim gibiyse bu uygulamayı yapanları kınıyorum saçma sapan ve başkasının hakkına tecavüz eden gereksiz bir uygulama yaptıkları için.
Kimine göre senin gibidir ama kimilerinin işine yarar. kyk yurdunda kalsaydın böyle demezdin eminim
3-4 deneme sonra düzeldi.Şu an kullanıyorum
Çalışıyor mu

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
dsploit de vardı dimi buna benzer ama o daha çok özellikleri var

sertacusta

sertacusta

Üye
yasal olarak sorun çıkarmı

NEXUS

NEXUS

Üye
program sorunsuz çalışmakta. dün bu program ile kardeşimin bilgisayarının wifi siniş kesip kesip açtım deli oldu :D güzel program :)

• Beğen
Tepkiler: Alcyone
Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
program sorunsuz çalışmakta. dün bu program ile kardeşimin bilgisayarının wifi siniş kesip kesip açtım deli oldu :D güzel program :)
yanıtın için teşekkürler, daha güven verici olur enazından :)
Güncellendi, 2.2 sürümü kendi diskime yükleyip reklam linkini kaldırdım ancak 1.7 sürümünde dr.web virüs bulduğu için onu düzeltemedim. Endişelenmeyin dosyalarda virüs yoktur!

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Abim ttneti aradı birşey olur mu

muammerbest

muammerbest

Üye
ekip bile gelmez gençler anlayamazlar rahat olun

• Beğen
Tepkiler: Alcyone
NEXUS

NEXUS

Üye
android 5.0 lollipop ta çalışmaz mı bu ?

muammerbest

muammerbest

Üye
çalışır

muammerbest

muammerbest

Üye

danismaz61

Üye
sende bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum
uyguma desteklenmiyor diyorsa 5.0 desteklemiyordur ama apk kuruyorsan ve gigirip çalıştıramıyorsan sıkıntı sende
Gerçekten ilginç daha dün denedim açılıyor ve hata Veriyordu şimdi ss almak için uygulamaya girdim ve çalıştığını gördüm :) yani lolipop ilede çalışıyormuş :D

Alcyone

Alcyone

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten ilginç daha dün denedim açılıyor ve hata Veriyordu şimdi ss almak için uygulamaya girdim ve çalıştığını gördüm :) yani lolipop ilede çalışıyormuş :D
normal olarak çaışması lazım, sonuçta elektronik cihaz. yapar arada öyle :)

• Beğen
Tepkiler: danismaz61

Üst Alt