Apn4Apps v1.0 Android Telefonlarda Pil Ömrünü Uzatma

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apn4Apps v1.0 Android Telefonlarda Pil Ömrünü Uzatma

Ekran kararmasına göre mobil data bağlantısını kapatmak için yada önceden belirlediğiniz bir uygulamayı açtığınızda data bağlantısının açılmasını sağlamak için basit kullanıma sahip bir uygulamadır.

Android 1.6 ve üstü sistemlerle uyumludur.

Orjinal anlatım:

Mobil Veri, Wi-fi, GPS ve Bluetooth en çok pil ömrü boşaltın. Kullanıcıların çoğu Wi-fi, GPS ve Bluetooth elle yönetmek. Ama ne Mobil Veri? APN widget kullanarak yönetebilirsiniz. Ama bazen ekranın dışına gitmeden önce bunu devre dışı bırakmak için unutabilirsiniz. Apn4Apps ekran kapalı olduğunda mobil veri devre dışı bırakır ve seçilen uygulamalara göre sağlar. Apn4Apps aslında seçtiğiniz uygulamayı kullanmaya başlamak anlamına gelir ön planda çalıştırmak için internet bağlantısı ihtiyaçlarını seçtiğiniz uygulama başlarsa, otomatik olarak mobil veri sağlar. Bu batarya tasarrufu gibi karmaşık ayarlar olmadan pil ömrünü iki katına çıkarır. Otomatik senkronizasyon ve arka plan verileri devre dışı olsa bile yine de arka planda veri indirme hızında çalışan uygulamalar vardır. Yani Apn4Apps ayrıca sınırlı internet planı var kullanıcıları için çok yararlıdır.

Apn4Apps Android sürümü en az 1.6 gerektirir. Android sürümü 2.2 Aşağıda APN APN ve APN türü soneki ekleyerek devre dışı bırakır.Mobil veri bağlantısı olmadan kaldırırsanız APN ayarlarını kontrol edin ve ayarlarınızı apn4apps soneki kaldırın lütfen.
Android sürümü 2.2 ve Apn4Apps yukarıda APN ayarlarını değiştirerek olmadan mobil veri yönetir

Çeviri Google translate

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: frk uzn

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

corolla_58

Üye
Teşekkürler

caglaroral

Üye
Selam,

Ben Apn4Apps'in geliştiricisiyim. Konuyu açmış olduğunuz için teşekkür ederim. Bir güncelleme mevcut. Konuyu düzenleyemediğim için güncelleme ile ilgili ayrıntıları aşağıda veriyorum.

Apn4Apps 1.0.1 yayınlandı.

- Yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında program listesinde oluşan hata giderildi
- Program listesinin sadece yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında yenilenmesi sağlandı.
- Hakkında eklendi
- Türkçe desteği eklendi

Apn4Apps'ı Android Markette bulabilirsiniz

QR Code:

Apn4Apps'ı aynı zamanda SlideME Markette bulabilirsiniz

ozgurmen

ozgurmen

Üye
teşekkürler t20 uyumludur inşallah :)

caglaroral

Üye
teşekkürler t20 uyumludur inşallah :)
T10 da deneyen arkadaşı biliyorum herhangi bir sorun çıkmamıştı. T20 ile de uyumlu olması gerekiyor. Deneyip sonucu bana bildirirseniz sevinirim.

caglaroral

Üye
Apn4Apps 1.0.3 yayınlandı.
- ICS de görülen çöküş giderildi
- Çalışır duruma seçilmiş uygulamalar güncellemesi kontrolü eklendi
- Yükleme sonrası çalışmaması hatası giderildi
- Yeni mobil verisi zaman aşımı değerleri eklendi

Daha önce ICS ile ilgili sorunları olan lütfen Apn4Apps uygulamalarını güncellesinler.
Herhangi bir sorusu olan arkadaşlar bu konuda sorularını sorabilirler.

erbi54

Üye
tşk

Jdmaj

Üye
tsk galax w çalıştı.

Bico-2

Üye
teşekkürler vf 945'te çalıştı.

avantis

avantis

Üye