Apkenv v42.3.15 ile Android Oyunlarını Kurma

Sponsorlu Bağlantılar

fnldstntn

Üye
Farklı apkler denedim yine olmadı...

fnldstntn

Üye
malesef sonuç değişmedi...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

fnldstntn

Üye
o halde genel bir sorun var demektir. ancak bunu kesin olarak söyleyebilirim ki bende aynı sorun yok. çalışan tüm oyunları denediniz değil mi? amazing alex gibi.

QTweak yardımı ile oyunları yüklemeyi başardım...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun.

fLuke!

fLuke!

Üye
Plants vs Zombies

[video=youtube;Mc_09JYd9hM]http://www.youtube.com/watch?v=Mc_09JYd9hM[/video]

Seglopsi

Seglopsi

Üye
sd siz oyunlari hiç denediniz mi? starlink diye bi oyun var acayip bişey :d:

- - - Eklendi - - -

oynanilsa iyi olur yani o bağlamda :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
sd siz oyunlari hiç denediniz mi? starlink diye bi oyun var acayip bişey :d:

- - - Eklendi - - -

oynanilsa iyi olur yani o bağlamda :)

bu çalışan oyunların hepsi open gl oyunları. native'lermiş. çoğu android oyunu ise native yazılmıyor özellikle datası olanlar.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bu çalışan oyunların hepsi open gl oyunları. native'lermiş. çoğu android oyunu ise native yazılmıyor özellikle datası olanlar.

subway surfers ve starlink gibi oyunlar native olabilir. hatta starlink baya native duruyor kullanıcı verisi dahi yok. denemek lazım.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

subway surfers ve starlink gibi oyunlar native olabilir. hatta starlink baya native duruyor kullanıcı verisi dahi yok. denemek lazım.

ya işte olabilirler ancak onların çalışması için modül yazılması gerekiyor. direk atınca çalışmıyorlar.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ya işte olabilirler ancak onların çalışması için modül yazılması gerekiyor. direk atınca çalışmıyorlar.

bu apkenv qtweak'dan kuruluyor mu yoksa buradan mı kurayım.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

bu apkenv qtweak'dan kuruluyor mu yoksa buradan mı kurayım.

ben bu paylaştığım anlatımla kurdum ama sen qtweak'ten kur ya bununla çalıştıramayanlar falan oldu. ama mücadele arıyorsan bir dene. :D

bende eski sürüm de yeni sürüm de kurulu. (apkenv-qml)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben bu paylaştığım anlatımla kurdum ama sen qtweak'ten kur ya bununla çalıştıramayanlar falan oldu. ama mücadele arıyorsan bir dene. :D

bende eski sürüm de yeni sürüm de kurulu. (apkenv-qml)

nasıl olsa flash atacağım serbest bir bilgisayar bulursam onun için bakayım neler yapabiliyorum her ikisini de denerim. :)

bisey daha sorucam bu facebook ve tweeterlı olan tooglelar mag mi coderus olan mı?

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

nasıl olsa flash atacağım serbest bir bilgisayar bulursam onun için bakayım neler yapabiliyorum her ikisini de denerim. :)

bisey daha sorucam bu facebook ve tweeterlı olan tooglelar mag mi coderus olan mı?

mag olması lazım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Mag.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam bu son sürümde cut the rope save sorunu kalktı de mi

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
cut the rope save sorunu kalkalı baya oluyor.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dostum ben birturlu beceremedim ya. adimlari hatasiz olarak aynen uyguluyorum ama olmuyor. bende tweak, inception vs hicbisey kurulu degil. bundn kaynaklaniyor olabilirmi? sadece gelistirici.modu acik ve terminal yuklu baska hicbisey yok.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
dostum ben birturlu beceremedim ya. adimlari hatasiz olarak aynen uyguluyorum ama olmuyor. bende tweak, inception vs hicbisey kurulu degil. bundn kaynaklaniyor olabilirmi? sadece gelistirici.modu acik ve terminal yuklu baska hicbisey yok.

apkenv için terminal dışında bişey gerekli degil diye biliyorum. bir yerde hata yapıyor olmalısınız.

Üst Alt