meg1ddo
Üye
kafayı yemek üzereyim terminalden dahi olsa bende açmak istiyorum şu spaceyi ama açamıyorum meg1ddo bir yardım edermisin nasıl açtın termianelden
- - - Eklendi - - -
bende böyle oluyor
apkenv --install abs.apk bu şekilde çalışmadı, failed aborted falan bişey diyo, diğer yönteme bi bakayim.
- - - Eklendi - - -
hocam ikinci yöntem de olmadı, şöyle bi hata veriyo;
apkenv: apkenv.c:259: operation: Assertion 'fp
!= ((void *)0)' failed.
Aborted
isimleri kısalttığımdan dolayı bi sorun olmaz değilmi?
kafayı yemek üzereyim terminalden dahi olsa bende açmak istiyorum şu spaceyi ama açamıyorum meg1ddo bir yardım edermisin nasıl açtın termianelden
- - - Eklendi - - -
bende böyle oluyor
oyun klasörünün baş harfi büyük mü küçük mü? ona tekrar dan baksana ilk bakışta o çarptı gözüme!
- - - Eklendi - - -
apkenv kurduktan sonra şunları yaptınmı;
apt-get install libsdl1.2
apt-get install libsdl-mixer1.2
apt-get install libgles1-sgx-img
ustadim ve arkadaslar tesekkur ederim sizlere fakat acamadim yeni versiyonu bekliycez galiba saygilarimla
Ben install komutunu girince cannot extract icon from apk gibisinden bi hatalıyorum.Kütüphaneler güncel?Ayrıca Mertcandaki gibi segmentationfault hatası var.
- - - Eklendi - - -
Yalnız home/user/.apkenv'de ikon var?,
home/user/apkenv klasörü yok
Apkenv'yi tekrar kurdum apkenv/bionic ve modules klasörleri opt'ye kuruluyor.
asıl kütüphaneler o dizine yükleniyor. apkenv'i kaldırıp tekrar kur. segmentation hatası oyunlar uyumsuz olduğunda olur. benim verdiğim oyunları indirip dene.
Apkenv'yi tekrar kurdum apkenv/bionic ve modules klasörleri opt'ye kuruluyor.home/user'e kopyalamaya çalışıncada yetki hatası alıyorum fileboxroot'da.
hyr oyunlar senin paylaştığın oyunlar terminalden de açamıyorum.
onunla alakası yokmuş zaten şimdi baktım. kendi indirdiğin oyunları mı kullanıyorsun acaba? terminalden oyunları açabiliyor musun?
hyr oyunlar senin paylaştığın oyunlar terminalden de açamıyorum.
- - - Eklendi - - -
Bi dk amazing alex çalıştı sorunsuz terminalden.angry birds le fruit'ü denemiştim onlar çalışmamıştı.Yeniden deniyim o zaman. Bu arada anlatım için ve sorunumla ilgilendiğin için çok teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
tmm space de çalıştı.Oyunları ana dizine(Mydocs) aldım artık çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?