murattiy
Üye
-
Konu Sahibi
-
N9 uzerinde bu tur degisiklikler icin open mode yada inceptiona ihtiyac vardir.benim uygulama inception yukler kisaca homesetting qtweak ile cakisir.inceptionla cakismaz. Home settingle onerilmeyen qtweak uygulamasidir.baska seyler yukleyip kurmadiysan ve degisiklik yapmadiysan gonul rahatligiyla telefonu kapatip acabilirsin.problem yasanmamali
**Bu arada pil yuzdesi ve oyunlarda sikinti yok calisiyor degilmi ?
ustadim mukemmelsin
Acikcasi tum agry birds ler eski apkenv de calisir ama amazing alex ve fruit ninja yeni apkenv de calisiyor.sende amazing alex ve fruit ninjada calisyor degilmi ?ilk defa bunu kurdum, sağol cevap için. Angry birds space dışındaki angry birdsler açılmadı. Space e tıklayınca da normal Angry birds açılıyor. Pil yüzdesi çalışıyor sorun yok. Yüzde olayını kaldırma seçeneğimiz var mı?
Kurulum yaptiniz mi?bazi telefonlarda farkli uygulamalar yuklu oldugundan farkli sonuclar cikip calismayabiliyor .merak ettim oyunlari oynayabiliyormusunuz ? Yeni oyun olursa ekleme yapacagim
- - - Eklendi - - -
Acikcasi tum agry birds ler eski apkenv de calisir ama amazing alex ve fruit ninja yeni apkenv de calisiyor.sende amazing alex ve fruit ninjada calisyor degilmi ?
onlar çalışıyor. angry birds de çalışıyor ama dediğim gibi space ikonuna tıklayınca normal angry birds açılıyor, diğerlerine tıklayınca birşey olmuyor.
bu arada demin de sormuştum, pil yüzdesini kaldırmak karmaşık mı yoksa basitçe kaldırmak mümkün mü?
bu arada biz kendimiz nasıl android oyun yüklemesi yapabiliriz dışarıdan yöntem var mı?
hangi oyunlar war acaba rica etsem
- - - Eklendi - - -
ben daha yuklemedim oyunlra gore bakicam
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Bunun cevabini yazmistim ..onun icin sh yazmam gerekli..yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?