turkcell t50 kullanıyorum telefona apk yüklenmiyor sizce neden?
musakaragoz11 Üye Konu Sahibi apk yüklenmiyor turkcell t50 kullanıyorum telefona apk yüklenmiyor sizce neden?
musakaragoz11 Üye Konu Sahibi Fenomenon' Alıntı: ayarlar > güvenlik > bilinmeyen kaynaklar açık olması lazım. Genişletmek için tıkla ... açık zaten
Fenomenon' Alıntı: ayarlar > güvenlik > bilinmeyen kaynaklar açık olması lazım. Genişletmek için tıkla ... açık zaten
musakaragoz11 Üye Konu Sahibi serif55' Alıntı: Tüm apk larda mı veriyor bu hatayı yoksa birkaç tanesinde mi kardeşim Genişletmek için tıkla ... cogunda aynı hatayı alıyorum nedense
serif55' Alıntı: Tüm apk larda mı veriyor bu hatayı yoksa birkaç tanesinde mi kardeşim Genişletmek için tıkla ... cogunda aynı hatayı alıyorum nedense
Emre Üye musakaragoz11' Alıntı: cogunda aynı hatayı alıyorum nedense Genişletmek için tıkla ... Hata Ne ?
musakaragoz11 Üye Konu Sahibi Emre aktaş' Alıntı: Apk Dosyalarını Tam İndirmiyor Olabilir Tarayıcı Değiştir. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim telefonu fabrika ayarlarına dödürdüm sorun çözüldü yinede sagolun
Emre aktaş' Alıntı: Apk Dosyalarını Tam İndirmiyor Olabilir Tarayıcı Değiştir. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim telefonu fabrika ayarlarına dödürdüm sorun çözüldü yinede sagolun