Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Advanced Apk Tool yükleme ihtiyacı duymayan bir uygulamadır. zipten çıkardığın gibi kullanabilirsin. Kullanım olarak multitools'a benziyor. Ama benim dikkatimi çeken, multitools'un açamadığını bu meret açtı her ne hikmetse. :kop: Hoşuma da gitti diyebilirim yani.

• Beğen
Tepkiler: AIS

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Telefonunda root varsa Lucky Patcher ile izinleri ayarlayabilirsiniz.
Yok ben editleme istiyorum dersen, telefon için Mobil Apk Tooll Türkçe uygulamasını forumda arat. Ayrıca bilgisayar içinden yapmak istersen yine Apk Tooll ile düzenleme var Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 03.04.2016
başlıklı konuyu incele.

Ben senden, bilgisayarına yüklemeye çalıştığın Advanced Apk Tool programını gönderirsen bakarım.

HTC 10 cihazımdan gönderildi
Akşam nettim bitti cevap veremedim kusura bakmayın cihaz rootlu buda advanced apktool linki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Advanced Apk Tool yükleme ihtiyacı duymayan bir uygulamadır. zipten çıkardığın gibi kullanabilirsin. Kullanım olarak multitools'a benziyor. Ama benim dikkatimi çeken, multitools'un açamadığını bu meret açtı her ne hikmetse. :kop: Hoşuma da gitti diyebilirim yani.

Advanced apktool açmıyor onu demek istedim resimdeki gibi apk dosyasını düzenlemek için yapılması gerekenleri sırasıyla yaparken sıra advanced apktool aç diyor açmak istediğim zaman bu hatayı veriyor resimdeki neden bu hatayı veriyor bilmiyorum java kaynaklımı başka bişey mi bilmiyorum

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
XML uzantılı dosyayı açıyorsun muhtemelen, bilgisayar veya telefonda düzgün görüntüleyebilmek için Notepad+ ile açman gerekir.

Apk dosyasını Notepad ile açtığım zamanda bu şekilde benim merak ettiğim bunlara erişmek değiştirmek silmek o resimdeki simgeleri yazıya çevirin java mı yoksa kod mu var

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Apk dosyasını Notepad ile açtığım zamanda bu şekilde benim merak ettiğim bunlara erişmek değiştirmek silmek o resimdeki simgeleri yazıya çevirin java mı yoksa kod mu var

APK dosyaların oluşumu java tabanlıdır zaten.
Apk içeriğini değiştirmek için bazı editörler gereklidir ve içeriği değişen, sistem olsun başka bir apk olsun (telefonuna uyan) framework uyumu gereklidir.
Notepat ile açabileceklerin, editör ile düzenleme yapıldıktan sonra dil dosyaları ve xml uzantılı dosyalardır-ki ancak o şekilde düzgün görüntüleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
APK dosyaların oluşumu java tabanlıdır zaten.
Apk içeriğini değiştirmek için bazı editörler gereklidir ve içeriği değişen, sistem olsun başka bir apk olsun (telefonuna uyan) framework uyumu gereklidir.
Notepat ile açabileceklerin, editör ile düzenleme yapıldıktan sonra dil dosyaları ve xml uzantılı dosyalardır-ki ancak o şekilde düzgün görüntüleyebilirsin.

Bu işleri yapmak için senin verdiğin java dan başka java ya ihtiyaç varmı yoksa yüklediğim java yeterlimi apk editlemeye düzenlemeye

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
burda java yüklü görünüyor diğer taraftan apk tool a tıklayınca hiçbir işlem yapılamaz java yüklü değil diyor nasıl bir java yüklemek lazım bu pc ye bu kaç bit sizce özelliklere baktığımda 32 yada 64 bit yazmıyor resme göre kaç bit ve hangi java ları yüklemeliyim

AIS

AIS

Üye
burda java yüklü görünüyor diğer taraftan apk tool a tıklayınca hiçbir işlem yapılamaz java yüklü değil diyor nasıl bir java yüklemek lazım bu pc ye bu kaç bit sizce özelliklere baktığımda 32 yada 64 bit yazmıyor resme göre kaç bit ve hangi java ları yüklemeliyim

Başlat-Çalıştır tıklayıp dxdiag yaz kaç bit olduğunu yazacak

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yazdım tamam dedim alttaki pencere geldi bişey yazmıyor ben 64 biliyordum ama büyük ihtimal 32 bit

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Resimdeki ne tamam dedim bu sayfa açıldı 32 bit miş degilmi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Xp için 64bit (Türkçe) daha çıkmadı, senin sistemin 32bit destekliyor. Java yüklü sisteminde, hata programdan kaynaklanıyor olabilir. Sadece java değil, Net Framework 3,5-4 yüklü olması gerekli olabilir. Windows 7 ve üzeri sistemlerde dene programı.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve Bab-ı Umut
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Framework lar yüklü bilmiyorum da senin linkini verdiğin Java yı yükledim sanki hata vererek yüklendi ondan kaynaklanabilirmi 32 bit Java varmı burda yarın birde onu denesem

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
yazdım tamam dedim alttaki pencere geldi bişey yazmıyor ben 64 biliyordum ama büyük ihtimal 32 bit

Eleştirmek hakkım değil ama, Hala XP kullandığına doğrusu inanamıyorum. Windows 7 de çok güzeldir yükleyebilirsin.

Ama: benim tavsiyem Windows 10'dur. Neden Windows 10 diye soracak olursan eğer şunu söyleyebilirim. Diyelim ki, bir uygulama yükledin ve açılmadı, eğer yüklediğin o uygulama başka bir uygulamaya ihtiyaç duyarsa, ihtiyaç duyduğu o ek uygulamanın ismini sana söyler ve ardından onun yüklenmesini sana tavsiye eder, bu durumdaki bir uygulamad sen kabul ettiğin zaman, Windows 10 ek uygulamayı doğrudan indirip yükler.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve ibrahim ok
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Framework lar yüklü bilmiyorum da senin linkini verdiğin Java yı yükledim sanki hata vererek yüklendi ondan kaynaklanabilirmi 32 bit Java varmı burda yarın birde onu denesem

işaretli olan 64 bittir. hemen üsttekini tıklarsan eğer 32 bit indirmiş olursun.

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bu konuda haklısın da şöyle anlatayım ben ilk okul mezunuyum pc yi çocuklar için aldım yıllar önce derslerine çalışsın faydalansın diye iki erkek çocukda oyun oynadılar bir işe yaramadı bende İnterneti kestim pc öyle yatıyor kim güncelleyecek net de yok zaten ben bazen açarsam o başka yok

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
bu konuda haklısın da şöyle anlatayım ben ilk okul mezunuyum pc yi çocuklar için aldım yıllar önce derslerine çalışsın faydalansın diye iki erkek çocukda oyun oynadılar bir işe yaramadı bende İnterneti kestim pc öyle yatıyor kim güncelleyecek net de yok zaten ben bazen açarsam o başka yok

Bak sende kullanıyorsun istediğin zaman ne güzel işte. Tamam çocuklar için aldın orası tamam. Ama bu senin hiç kullanmadığın veya kullanmayacağın anlamına gelmez. Hem ilkokul, orta lise veya üniversite ile ilgisi yok. Bilgi, okumakla bazen elde edilen bişey değildir. O konuda üzülmeni hiç tavsiye etmem canım kardeşim.

Ama şunu söyleyebilirim. Örnek veriyorum bir arkadaşına fırsat buluduğunda benim bilgisayara Windows 10 yükle diye söylersin. daha güzel ve daha sorunsuz kullanırsın. Tabi aynı şekilde çocuklar da yine kullanmaya devam eder. İlk başta sana yabancı gelir alışmış olduğun eski bilgisayardan eser bulamazsın. Çünkü XP'den Windows 10'a geçmek sana ilk başta garip gelecektir biliyorum.

benimki sadece tavsiyedir. Son karar yine senin olacaktır.
Sevgi ve saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Windows 7 yada 10 yüklersem Xp likden çıkıyormu pc netten indirip kurabilirmiyim Windows 10 u

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bak sende kullanıyorsun istediğin zaman ne güzel işte. Tamam çocuklar için aldın orası tamam. Ama bu senin hiç kullanmadığın veya kullanmayacağın anlamına gelmez. Hem ilkokul, orta lise veya üniversite ile ilgisi yok. Bilgi, okumakla bazen elde edilen bişey değildir. O konuda üzülmeni hiç tavsiye etmem canım kardeşim.

Ama şunu söyleyebilirim. Örnek veriyorum bir arkadaşına fırsat buluduğunda benim bilgisayara Windows 10 yükle diye söylersin. daha güzel ve daha sorunsuz kullanırsın. Tabi aynı şekilde çocuklar da yine kullanmaya devam eder. İlk başta sana yabancı gelir alışmış olduğun eski bilgisayardan eser bulamazsın. Çünkü XP'den Windows 10'a geçmek sana ilk başta garip gelecektir biliyorum.

benimki sadece tavsiyedir. Son karar yine senin olacaktır.
Sevgi ve saygılarımla...
Doğru diyorsun da benim benim en büyük sorunum unutkanlık bazen yapamadığım biseyi çocuğa yaptırıyorum yarına unutuyorum pc işini hiç kafam almıyor halbuki Windows mobile Android cihazlara onlarca kez rom yükledim pc den uydu cihazına recverye farklı yazılımlar yükleyerek şifreleri kanalları izliyordum bazende kafam almıyor işte

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Windows konusunda en sağlam kaynak ve yardımı TNCTR adresidir. Burdan istediğin windowsun kurabilirsin aynı zamanda pekçok programa ordan ulaşabilirsin

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Windows konusunda en sağlam kaynak ve yardımı TNCTR adresidir. Burdan istediğin windowsun kurabilirsin aynı zamanda pekçok programa ordan ulaşabilirsin

Teşekkür usta yarın bir bakayım

Üst Alt