Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaslar sqlite manager pro diye bir program varmış bunun pro ve türkçe olanı varmı rica etsem yardımcı olurmusunuz bu programı mobil veri uyarısını kaldırmak için arıyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum resimdeki uyarıyı nasıl iptal edebilirim nerden neyi silmeliyim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mersimersi33

mersimersi33

Üye
Merhaba arkadaşlar apk içindeki .dex ten reklamları kaldırmak veya manifest ten ads kodunu silince kırmızı yazı problemi var bunu .dex ten yok etmek için ne yapmam gerek veya başka yol mu izleyecem bana yardımcı olunuz

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

labkamil

Üye
kolay gelsin. ücretsiz full bir apk var. cihaz dili ingilizce olduğu zaman bu apk ile ekstra özellikler geliyor.
fakat türkçe olduğu zaman bu özellikler kullanılmıyor.
telefonun dili türkçe olarak kalsa ama biz bu apk yı ingilizce olarak telefona kursak. böyle bir şeyi nasıl yapabiliriz.

AIS

AIS

Üye
kolay gelsin. ücretsiz fu ll bir apk var. cihaz dili ingilizce olduğu zaman bu apk ile ekstra özellikler geliyor.
fakat türkçe olduğu zaman bu özellikler kullanılmıyor.
telefonun dili türkçe olarak kalsa ama biz bu apk yı ingilizce olarak telefona kursak. böyle bir şeyi nasıl yapabiliriz.
Hangi uygulama ismini söyleye bilir misin?

labkamil

Üye
mi fit

kotku

kotku

Üye

Bu uygulamayı çevirmeye başladım. İşine yarayan varsa, çeviri bittikten sonra paylaşabilirim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ozgurane
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Bu uygulamayı çevirmeye başladım. İşine yarayan varsa, çeviri bittikten sonra paylaşabilirim

Çeviriden sonra paylaşırsan, birilerinin işine mutlaka yarar. Sana teşekkür edenler de belki çıkar :P::kop2:

kotku

kotku

Üye
Patron sensin

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Patron sensin

Estağfirullah.
Ama kendin için çeviri yapsan bile, foruma ekleyip, paylaşman en büyük incelik ve cömertlik olur. Şimdiden teşekkür eder, başarılar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: androfilex ve Buğra
kotku

kotku

Üye
Teşekkür ederim. Genel paylaşayım öyleyse

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Bab-ı Umut
kotku

kotku

Üye

%70 çevirdim uygulama hata vermedi ama %90'ı çevirdim hata verdi. Telefonum Galaxy S3. Sizde deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Sizde de hata verirse, vazgeçeceğim

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
%70 çevirdim uygulama hata vermedi ama %90'ı çevirdim hata verdi. Telefonum Galaxy S3. Sizde deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Sizde de hata verirse, vazgeçeceğim

Çeviriyi telefonda mı yaptın, PC de mi?

Uygulama ilk başta açıldı, ama depolama alanı seçme işini yaptığımda Unclouded durduruldu hatası verdi.

Sonra her açtığımda durduruldu hatası veriyor.

kotku

kotku

Üye
Evet. Uygulama yöneticisinden durmaya zorlayınca açılıyor ama sonra tekrar hata. Galiba uzun kelime çevirisi olunca hata verebiliyor. Telefon dan çeviri yaptım. Pc den de yapıyorum ama telefon daha pratik

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Evet. Uygulama yöneticisinden durmaya zorlayınca açılıyor ama sonra tekrar hata. Galiba uzun kelime çevirisi olunca hata verebiliyor. Telefon dan çeviri yaptım. Pc den de yapıyorum ama telefon daha pratik

Şunu indirip deneyebilirmisin. Yükleyip biraz kurcala. Bir bak bakalım hata veriyor mu? Bende şu andaki çeviri oranı: % 58
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

AIS

AIS

Üye
Varmı hocam bir gelişme
Uygulamada dil sınırı var. Sadece İngilizce ve Çince full özellikler kullanılabiliyor. Uygulamanın özellik kodlarına ulaştım şuan düzenleme yapıyorum deneyip sonucu yazarım. Belki yarına biter.

Hata veriyorsa uygulama kodları ile ilgilidir.

labkamil

Üye
Uygulamada dil sınırı var. Sadece İngilizce ve Çince fu ll özellikler kullanılabiliyor. Uygulamanın özellik kodlarına ulaştım şuan düzenleme yapıyorum deneyip sonucu yazarım. Belki yarına biter. .
Zahmet oldu hocam teşekkürler

szqn55

szqn55

Üye
Hocam Türkçeleştirme yı nasıl yapıyoruz Türkçe dil desteği olmayan bir rom yükledim (miui) morelocale ile Türkçe yaptım ama Türkçe karakterler görünmüyor bazı yerlerde birde orijinal uygulamalarında çince yazıyor nasıl düzeltebiliriz

SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt