Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ucbrowser res içinde değil yanlış hatırlamıyorsam resources diye bir klasör var onun içinde gene sıkıştırılmış xml içinde Onu alıp normal Layout klasöru içine atıp xml ayiklaniyor yani hile yapmak gerekiyor

fk555897

fk555897

Üye
Bu yöntemlerle oyunları da Türkçeleştirebilir miyim?

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ucbrowser res içinde değil yanlış hatırlamıyorsam resources diye bir klasör var onun içinde gene sıkıştırılmış xml içinde Onu alıp normal Layout klasöru içine atıp xml ayiklaniyor yani hile yapmak gerekiyor
Benim de kastettiğim Uc Browser değildi, başka uygulama içindi bazı gizli dosyaları yine resources içinde sıkıştırılmış idi uygulamayı hatırlamıyorum ama kastettiğiniz hile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer ve noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9.1 yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer ve manken42
kikiri

kikiri

Üye
İndirmeler kısmında 9 ve 8 inmiyor...Kontrol edersen memnun olurum...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
düzenlendi

zeusmander

zeusmander

Üye
mtk6572 işlemcili telefonun "Contacts" uygulamasıdır. baya bi uygulama türkçeleştirdim sonra Contacts %100 türkçe yaptım ama toplarken bu hatayı alıyorum..

dfd\res\layout\call_log_google_search.xml:4: error: Error: Resource is not public. (at 'background' with value '@android:drawable/tab_unselected_v4').

dfd\res\layout\dialpad_additional_buttons.xml:8: error: Error: Resource is not public. (at 'contentDescription' with value '@android:string/mediasize_iso_a5').

dfd\res\layout-hdpi\dialpad_additional_buttons.xml:8: error: Error: Resource is not public. (at 'contentDescription' with value '@android:string/mediasize_iso_a5').

dfd\res\layout-sw580dp-w1000dp-land\dialpad_additional_buttons.xml:8: error: Error: Resource is not public. (at 'contentDescription' with value '@android:string/mediasize_iso_a5').

dfd\res\layout-sw600dp-land\dialpad_additional_buttons.xml:8: error: Error: Resource is not public. (at 'contentDescription' with value '@android:string/mediasize_iso_a5').

dfd\res\layout-sw580dp-w1000dp\dialpad_fragment.xml:6: error: Error: Resource is not public. (at 'contentDescription' with value '@android:string/mediasize_iso_a5').

dfd\res\drawable\call_background.xml:5: error: Error: Resource is not public. (at 'drawable' with value '@android:drawable/list_selector_activated_holo_dark').

dfd\res\color\kind_title.xml:4: error: Error: Resource is not public. (at 'color' with value '@android:color/bright_foreground_dark').

Exception in thread "main" aapt: warning: string 'generic_no_account_prompt_title' has no default translation in C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\res; found: ar cs de el es fa fr hu in it iw km_KH ko ms my_MM nl pt pt_PT ro ru th tl tr vi zh_CN zh_TW

brut.androlib.AndrolibException: brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not exec command: [C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\brut_util_Jar_8635545475189327130.tmp, p, --forced-package-id, 127, --min-sdk-version, 17, --target-sdk-version, 17, --version-code, 17, --version-name, 4.2.2-eng.liuxiuyun.1392811132, -F, C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\APKTOOL5489249178765881862.tmp, -0, arsc, -I, C:\Documents and Settings\b.akcay\apktool\framework\1.apk, -S, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\res, -M, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\AndroidManifest.xml]

at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib.java:435)
at brut.androlib.Androlib.buildResources(Androlib.java:363)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:286)
at brut.androlib.Androlib.build(Androlib.java:258)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Main.java:236)
at brut.apktool.Main.main(Main.java:88)

Caused by: brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not exec command: [C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\brut_util_Jar_8635545475189327130.tmp, p, --forced-package-id, 127, --min-sdk-version, 17, --target-sdk-version, 17, --version-code, 17, --version-name, 4.2.2-eng.liuxiuyun.1392811132, -F, C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\APKTOOL5489249178765881862.tmp, -0, arsc, -I, C:\Documents and Settings\b.akcay\apktool\framework\1.apk, -S, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\res, -M, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\AndroidManifest.xml]

at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(AndrolibResources.java:470)

at brut.androlib.Androlib.buildResourcesFull(Androlib.java:416)

... 5 more

Caused by: brut.common.BrutException: could not exec command: [C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\brut_util_Jar_8635545475189327130.tmp, p, --forced-package-id, 127, --min-sdk-version, 17, --target-sdk-version, 17, --version-code, 17, --version-name, 4.2.2-eng.liuxiuyun.1392811132, -F, C:\DOCUME~1\B15FC~1.AKC\LOCALS~1\Temp\APKTOOL5489249178765881862.tmp, -0, arsc, -I, C:\Documents and Settings\b.akcay\apktool\framework\1.apk, -S, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\res, -M, C:\Documents and Settings\b.akcay\Desktop\dfd\AndroidManifest.xml]

at brut.util.OS.exec(OS.java:89)

at brut.androlib.res.AndrolibResources.aaptPackage(AndrolibResources.java:464)

... 6 more

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinali birkere ayıkla ve hiç değişiklik yapmadan topla bakalım toplanacak mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu sistem apk si mi onun farklı işlemleri var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
apk yı gönder ve ek olarak romun framework-res.apk ve varsa diğer frame apkasınıda gönder

zeusmander

zeusmander

Üye
apk yı gönder ve ek olarak romun framework-res.apk ve varsa diğer frame apkasınıda gönder
Tmm eve gitigim de yollarimdene bakalım üstat, inşallah çözülür sorun, kolay gelsin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hatalarını temizledim bunu direk sisteme gömüp çalışıp çalışmadığını kontrol et çalışıyorsa bunu romun kendi frameleri ile ayıklar ve toplarsın

Ekli dosyalar

zeusmander

zeusmander

Üye
Hatalarını temizledim bunu direk sisteme gömüp çalışıp çalışmadığını kontrol et çalışıyorsa bunu romun kendi frameleri ile ayıklar ve toplarsın
Saolasin ustat insallah olur, nasil temizledin onuda soyleyebilir misin cunku baska sistem apklerinde de ayni hatayi veriyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hata dosyasında satırları tek tek düzenledim uygulamanın kodlamasi eksik onları tamamladim işlem uzun anlatmakla olmaz müsait bir akşam da team ile gösteririm daha anlaşılır olur

zeusmander

zeusmander

Üye
hata dosyasında satırları tek tek düzenledim uygulamanın kodlamasi eksik onları tamamladim işlem uzun anlatmakla olmaz müsait bir akşam da team ile gösteririm daha anlaşılır olur
Bu arada calismadi apk..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon rom odexliymiş unuttum ben onu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada calismadi apk..

Sen ne yap biliyor musun şimdi sana gönderdiğim apkyı ayıkla ve dil dosyanı buna ekle ve topla

topladığın akpyı winrar ile aç için den resources.arsc dosyanı çıkart dışarı sonra romun içinden orjinal contact apksını al ve az önce çıkarttığın arsc dosyasını ojinal contac içine winrar ile at ve bu apk yı dene büyük ihtimalle olacaktır

zeusmander

zeusmander

Üye
Sen ne yap biliyor musun şimdi sana gönderdiğim apkyı ayıkla ve dil dosyanı buna ekle ve topla

topladığın akpyı winrar ile aç için den resources.arsc dosyanı çıkart dışarı sonra romun içinden orjinal contact apksını al ve az önce çıkarttığın arsc dosyasını ojinal contac içine winrar ile at ve bu apk yı dene büyük ihtimalle olacaktır
Tmm deneyelim bakalim

Üst Alt