Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

chifo

Üye
demişsin. Az önce bu konuda paylaşılı olan multioolsv9 ile xda daki değil senin verdiğin iki apk yıda sorunsuz ayıkladım ve topladım ve tekrar ayıkladım ve senin verdiğin dil dosyasını da ekledim ve gene topladım sorun göremedim sorun benim paylaştığım multitools ta değil emin olabilirsin bir şey söylerken bir şey iddia ederken iki kere düşünmelisin xda da paylaşılan multitools benim paylaştığım multitools taban alınarak Quandrostr arkadaşım tarafından modifiye edilmiş ve üstüne bir kaç özellik eklenmiş olandır yanlış anlama multitools kusursuzdur demiyorum elbetteki eksikliklerden kaynaklan hataları olabilir o yüzden toz kodurmamak gibi bir niyetim yok ama bende olan hata onda da var bende olmayan hata onda da yok onda var ben yok gibi birşey olamaz

Daha önce yazdığım mesajları sen her defasında anlamasan da gene yazıcam sen orjinal imza ile imzalanmış bir uygulamayı alıyorsun ve kendin düzenleyip modifiye ediyorsun ve test key ile imzalıyorsun yani orjinal imzayı değiştiriyorsun o yüzden bu test key imzası ile mağazadan aynı uygulamayı üstüne güncellemeyemezsin ve bu senin örnekte olduğu gibi imza kontrolü yüzünden mağazadan ek uygulamalar yükletemezsin bu google playin bir denetimidir. Sorunun bu ama çözümü yok.

"sizin verdiğiniz tool ile decom yapabildiğimi ama apk yı toplayamadığımıda söylemiştim." bu cümlenin neresinde iddia var ve neyini iki kere düşünücem? olan birşeyi söyledim. ekranı video kaydına alıp yaptığım işlemlerimi göstereyim? bunda iddialaşacak birşey yok. ben hangisi problemsiz çalışırsa onu kullanırım. problem bende yada pc de olsaydı heralde sizin linkini verdiğinizde yapmadığı gibi diğerinde de yapmazdı değilmi... Daha ne diyeyim… çok yardımcı oldun…

Son düzenleme:

kanat_58

kanat_58

Üye
hocam bu javalardan hangisini indireceğim açılan sitede birsürü java var söylermisin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en son hangisi ise Onu 7.60

zer kalov

zer kalov

Üye
Sa.
Şimdi apk editöre girdik diyelim..
Nereye girip uygulamayı Türkçeleştirecez ?
İsmini değiştirmeyi biliyorumda türkçeleştirmeyi bilmiyorum :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sa.
Şimdi apk editöre girdik diyelim..
Nereye girip uygulamayı Türkçeleştirecez ?
İsmini değiştirmeyi biliyorumda türkçeleştirmeyi bilmiyorum :)

9 sayfa anlattım hala bana nasıl yapıcam diyemi soruyorsun iyisimi sen vazgeç kardeşim hiç bulaşma senlik iş değil

zer kalov

zer kalov

Üye
9 sayfa anlattım hala bana nasıl yapıcam diyemi soruyorsun iyisimi sen vazgeç kardeşim hiç bulaşma senlik iş değil

Kardeş cepten giriyorum.
Resimler çok küçük, görünmüyor.
Pc mi apk editor resimleri mi belli olmuyor.
Neyse kusura bakma rahatsız ettim :(

Kardeş cepten giriyorum.
Resimler çok küçük, görünmüyor.
Pc mi apk editor resimleri mi belli olmuyor.
Neyse kusura bakma rahatsız ettim :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istek alan arkadaşlardan rica et ben müsait değilim

gizemlirap

gizemlirap

Üye
Bişi sorcam kardeş Bir programın güncelleştirmesini nasıl engelleyebiliriz yani bir uygulama zorla güncellerse kendini bunu nasıl engelleriz.Konu için sağol çok faydasını gördüm.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bununla imzala yükle güncelleme yapmamalı

dark3434

Üye
kolay gelsin root explorer uygulamasının Türkçesini site içinde bulamadım.varsa linkini paylaşırsanız sevinirim.yoksa aşağıda linki verdim daha önce paylaşıldımı bilmiyorum.türkçe yapma şansınız varmıdır.
saygılarımla.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu explorer miydi başkamıydı tam bilmiyorum bir tane root explorer e bakmıştım uygulamanın sahip olduğu tüm dosyalarını didik etmeme rağmen dil dosyasın bir iz bulamamıştım artık nerdeyse büyük ihtimalle tek dilli bir uygulama

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
bu explorer miydi başkamıydı tam bilmiyorum bir tane root explorer e bakmıştım uygulamanın sahip olduğu tüm dosyalarını didik etmeme rağmen dil dosyasın bir iz bulamamıştım artık nerdeyse büyük ihtimalle tek dilli bir uygulama
Root Expkorer'in çok eski Türkçe sürümü var ama yeni veya eski sürümlerin dil dosyalarına ben de bakmıştım çok ônceleri ama sanırım dil dosyası kodlanmış veya gizlenmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

dark3434

Üye
eski sürümde olur yeterki Türkçe olsun nerde bulabilirim.

manken42

Üye
Evet ayni sekilde ben de bulamadım. Iyi gizlemis herifler

dark3434

Üye
çok sağolasın arkadaş.hızır gibi yetiştin.teşekkür ederim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir kurnazlık var bu uygulama da çözmek lazım hilelerini

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
bir kurnazlık var bu uygulama da çözmek lazım hilelerini

Sadece bu uygulamada değil, bazı uygulamalarda da böyle durumla karşılaştım (örn. UC BROWSER) Uygulamanın dili sadece ingilizce olsa da menüde(apk içindeki resources, xml, arsc, classes.dex vb.) olmadıktan sonra biraz zor gibi görünüyor ama bazı gizli dosyalar olabilir (asses) gibi veya apk içinde tekrar sıkıştırılmış bir apk dil dosyası olabilir..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ucbrowser res içinde değil yanlış hatırlamıyorsam resources diye bir klasör var onun içinde gene sıkıştırılmış xml içinde Onu alıp normal Layout klasöru içine atıp xml ayiklaniyor yani hile yapmak gerekiyor

Üst Alt