chifo
Üye
demişsin. Az önce bu konuda paylaşılı olan multioolsv9 ile xda daki değil senin verdiğin iki apk yıda sorunsuz ayıkladım ve topladım ve tekrar ayıkladım ve senin verdiğin dil dosyasını da ekledim ve gene topladım sorun göremedim sorun benim paylaştığım multitools ta değil emin olabilirsin bir şey söylerken bir şey iddia ederken iki kere düşünmelisin xda da paylaşılan multitools benim paylaştığım multitools taban alınarak Quandrostr arkadaşım tarafından modifiye edilmiş ve üstüne bir kaç özellik eklenmiş olandır yanlış anlama multitools kusursuzdur demiyorum elbetteki eksikliklerden kaynaklan hataları olabilir o yüzden toz kodurmamak gibi bir niyetim yok ama bende olan hata onda da var bende olmayan hata onda da yok onda var ben yok gibi birşey olamaz
Daha önce yazdığım mesajları sen her defasında anlamasan da gene yazıcam sen orjinal imza ile imzalanmış bir uygulamayı alıyorsun ve kendin düzenleyip modifiye ediyorsun ve test key ile imzalıyorsun yani orjinal imzayı değiştiriyorsun o yüzden bu test key imzası ile mağazadan aynı uygulamayı üstüne güncellemeyemezsin ve bu senin örnekte olduğu gibi imza kontrolü yüzünden mağazadan ek uygulamalar yükletemezsin bu google playin bir denetimidir. Sorunun bu ama çözümü yok.
"sizin verdiğiniz tool ile decom yapabildiğimi ama apk yı toplayamadığımıda söylemiştim." bu cümlenin neresinde iddia var ve neyini iki kere düşünücem? olan birşeyi söyledim. ekranı video kaydına alıp yaptığım işlemlerimi göstereyim? bunda iddialaşacak birşey yok. ben hangisi problemsiz çalışırsa onu kullanırım. problem bende yada pc de olsaydı heralde sizin linkini verdiğinizde yapmadığı gibi diğerinde de yapmazdı değilmi... Daha ne diyeyim… çok yardımcı oldun…
Son düzenleme: