Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Ben daha yeni görüyom konuyu bişey sorucam bu system apk duzenlıyoruz ya mesela s4 mini ye s4 ozellıkerını ekleyebilirmiyiz varmı böyle bişi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklenebilir ama bu kdar çok derinlemesine en baştan girmemek gerek ben bile o kadar bilmiyorum çünkü bu ayıklanmış apklar ile orjinal proje halindeki apklar bir değil yani kaynak kod hali olarak değiller yani arayüzde eklemeler düzenlemeler yapılır ama o kadar gelişmiş bir düzenleme bekleme türkçeleştirme simge değişimi ve arayüzde bir kaç basit modifiye ekleme çıkartma gibi dex düzenleme işi çok derin bir mevzu olmaz demiyorum ama kolayda demiyorum

• Beğen
Tepkiler: reflex
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
eklenebilir ama bu kdar çok derinlemesine en baştan girmemek gerek ben bile o kadar bilmiyorum çünkü bu ayıklanmış apklar ile orjinal proje halindeki apklar bir değil yani kaynak kod hali olarak değiller yani arayüzde eklemeler düzenlemeler yapılır ama o kadar gelişmiş bir düzenleme bekleme türkçeleştirme simge değişimi ve arayüzde bir kaç basit modifiye ekleme çıkartma gibi dex düzenleme işi çok derin bir mevzu olmaz demiyorum ama kolayda demiyorum
Müsade edersen hocam, sistem apk'lerini proğramla düzenlenebiliyor, Ninja Morph adlı uygulama ile sistem apklerindeki statusbar, simgeler vb. aklınıza gelebilecek ayarları bu proğramla düzenleyebilirsiniz.Siteden aratırsanız, NinjaMorph-Türkçe diye, en azından deneme şansınız olur..

• Beğen
Tepkiler: reflex
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müsade edersen hocam, sistem apk'lerini proğramla düzenlenebiliyor, Ninja Morph adlı uygulama ile sistem apklerindeki statusbar, simgeler vb. aklınıza gelebilecek ayarları bu proğramla düzenleyebilirsiniz.Siteden aratırsanız, NinjaMorph-Türkçe diye, en azından deneme şansınız olur..
uygulama ya ben kullanamadım yada kullandığım kadarsa beş para etmez bu ne bu apk yı dışarı çıkartı eee dosya değiştir hani bunun xml ayıklaması hani dex parçalaması bunla yapılsa yapılsa ancak simge değiştirilir başka da bir işe yaramaz onuda pc den çok daha hızlı yaparım olayı nedir bu uygulamanın bu kadar basit dandkik olamaz resource.arsc apk içinde çıkartı dosya seç diyor ne seçecem benim amacım zaten o dosya içinde değişiklik yapmak bildiğin kopyala yapıştır bide 11 tl fiyatı var

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
uygulama ya ben kullanamadım yada kullandığım kadarsa beş para etmez bu ne bu apk yı dışarı çıkartı eee dosya değiştir hani bunun xml ayıklaması hani dex parçalaması bunla yapılsa yapılsa ancak simge değiştirilir başka da bir işe yaramaz onuda pc den çok daha hızlı yaparım olayı nedir bu uygulamanın bu kadar basit dandkik olamaz resource.arsc apk içinde çıkartı dosya seç diyor ne seçecem benim amacım zaten o dosya içinde değişiklik yapmak bildiğin kopyala yapıştır bide 11 tl fiyatı var
Ben sadece telefondaki (başka bir uygulamaya gerek kalmadan) simgesini, dil dosyasını ve status bar renk ve simgesini değiştirdim, diğer ayarlarına bakmadım, tabii yukarıda yazdıklarım telefonla yapılabilecek bir olay ama haricen pc üzerinden müdahele edebilme olmazsa diye önerdim yani. İsteyen kullanır/kullan(a)maz orasını bilemem, benimkisi öneri ve paylaşımdır sadece :)

• Beğen
Tepkiler: reflex ve noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben sadece telefondaki (başka bir uygulamaya gerek kalmadan) simgesini, dil dosyasını ve status bar renk ve simgesini değiştirdim, diğer ayarlarına bakmadım, tabii yukarıda yazdıklarım telefonla yapılabilecek bir olay ama haricen pc üzerinden müdahele edebilme olmazsa diye önerdim yani. İsteyen kullanır/kullan(a)maz orasını bilemem, benimkisi öneri ve paylaşımdır sadece :)
anladım ama bunun yaptığı işi ben telefondan apk uzantısını zip yapsam telefondan sağlam bir dosya yöneticisi ile yaparım ki :)

manken42

Üye
bluestacks wifi çalışmıyor sanırım. Menude göremedim ayarları

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc de net varsa otomatik aktarılıyor ona

• Beğen
Tepkiler: manken42

manken42

Üye
Bir de ekran kartı güncel olduğu halde ekran kartı hatası veriyor. Kurulum yapamıyorum bir bilgisayarıma

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
performanslı ekran kartını atamalisin

Emre

Üye
:tşk: Hort olmadı Değil mi ? :sirit:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Böyle bi hata aldım ne yapmam gerekiyor ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hnagi apk bu

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
SystemUI.apk dosyası

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem apkları normal kaynakla ayıklanmayabilir konuda nasıl yapılacağı hangi kaynağı nasıl kullanılacağı yazıyor

manken42

Üye
Ben de bu adla bir apk düzenleme yapayım dedim romun içinden iki adet framework apk alıp 1ve2 diye numaralandirdim ama hep eksik çıkarma yapıyor. Frameworkten dolayı hata veriyorBöyle bir hata ile ilk defa karşılaştım. Apktool dosyası ve framework dosyaları oluşuyor ama apk ayıklamıyor.

Bir de dosya klasöründe iki adet kullanıcı adını ikiye bölen standart dosyaların dışında klasör oluşuyor. Sebep nedir acaba?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o klasörlerin orda işi ne ki :) ilginç

manken42

Üye
Bilmiyorum kendi olusuyor. Ondan dolayı da framework hata veriyor. Bilgisayardaki hesap adı çift isim olunca herhalde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çift sorun olabilir hem boşluk var hem türkçe karakter olabilir

Üst Alt