Müsade edersen hocam, sistem apk'lerini proğramla düzenlenebiliyor, Ninja Morph adlı uygulama ile sistem apklerindeki statusbar, simgeler vb. aklınıza gelebilecek ayarları bu proğramla düzenleyebilirsiniz.Siteden aratırsanız, NinjaMorph-Türkçe diye, en azından deneme şansınız olur..eklenebilir ama bu kdar çok derinlemesine en baştan girmemek gerek ben bile o kadar bilmiyorum çünkü bu ayıklanmış apklar ile orjinal proje halindeki apklar bir değil yani kaynak kod hali olarak değiller yani arayüzde eklemeler düzenlemeler yapılır ama o kadar gelişmiş bir düzenleme bekleme türkçeleştirme simge değişimi ve arayüzde bir kaç basit modifiye ekleme çıkartma gibi dex düzenleme işi çok derin bir mevzu olmaz demiyorum ama kolayda demiyorum
uygulama ya ben kullanamadım yada kullandığım kadarsa beş para etmez bu ne bu apk yı dışarı çıkartı eee dosya değiştir hani bunun xml ayıklaması hani dex parçalaması bunla yapılsa yapılsa ancak simge değiştirilir başka da bir işe yaramaz onuda pc den çok daha hızlı yaparım olayı nedir bu uygulamanın bu kadar basit dandkik olamaz resource.arsc apk içinde çıkartı dosya seç diyor ne seçecem benim amacım zaten o dosya içinde değişiklik yapmak bildiğin kopyala yapıştır bide 11 tl fiyatı varMüsade edersen hocam, sistem apk'lerini proğramla düzenlenebiliyor, Ninja Morph adlı uygulama ile sistem apklerindeki statusbar, simgeler vb. aklınıza gelebilecek ayarları bu proğramla düzenleyebilirsiniz.Siteden aratırsanız, NinjaMorph-Türkçe diye, en azından deneme şansınız olur..
Ben sadece telefondaki (başka bir uygulamaya gerek kalmadan) simgesini, dil dosyasını ve status bar renk ve simgesini değiştirdim, diğer ayarlarına bakmadım, tabii yukarıda yazdıklarım telefonla yapılabilecek bir olay ama haricen pc üzerinden müdahele edebilme olmazsa diye önerdim yani. İsteyen kullanır/kullan(a)maz orasını bilemem, benimkisi öneri ve paylaşımdır sadeceuygulama ya ben kullanamadım yada kullandığım kadarsa beş para etmez bu ne bu apk yı dışarı çıkartı eee dosya değiştir hani bunun xml ayıklaması hani dex parçalaması bunla yapılsa yapılsa ancak simge değiştirilir başka da bir işe yaramaz onuda pc den çok daha hızlı yaparım olayı nedir bu uygulamanın bu kadar basit dandkik olamaz resource.arsc apk içinde çıkartı dosya seç diyor ne seçecem benim amacım zaten o dosya içinde değişiklik yapmak bildiğin kopyala yapıştır bide 11 tl fiyatı var

anladım ama bunun yaptığı işi ben telefondan apk uzantısını zip yapsam telefondan sağlam bir dosya yöneticisi ile yaparım kiBen sadece telefondaki (başka bir uygulamaya gerek kalmadan) simgesini, dil dosyasını ve status bar renk ve simgesini değiştirdim, diğer ayarlarına bakmadım, tabii yukarıda yazdıklarım telefonla yapılabilecek bir olay ama haricen pc üzerinden müdahele edebilme olmazsa diye önerdim yani. İsteyen kullanır/kullan(a)maz orasını bilemem, benimkisi öneri ve paylaşımdır sadece![]()