Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
okde sen bunları ayıklamamışsın ki gözünü seveyim hiç mi okumadın konuyu ? şöyle bir göz atsan yetecek :trip:

• Beğen
Tepkiler: caner_tr

caner_tr

Üye
okde sen bunları ayıklamamışsın ki gözünü seveyim hiç mi okumadın konuyu ? şöyle bir göz atsan yetecek :trip:
Okudum okumaz olur muyum da ayırma işleminde hata alıyordum bende başka bir yol denedim ayırmak için, ayırdım biraz o da olmamış :S ( project e birsürü dosya gelmiş onlar ayırdığının kanıtı değil mi?)

Bu arada çıkartmayı 20 komutu ile de değiştirip denedim hiçbirini çıkartmıyor, hepsi yine hata veriyor.

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamayı ayık ayıklama modunu değiştirmeden direk 9 ile ayıkla

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müsait olduğunda ve beni maxicepte online gördüğünde pm at teamviewer ile birlikte bakalım

• Beğen

caner_tr

Üye
Müsait olduğunda ve beni maxicepte online gördüğünde pm at teamviewer ile birlikte bakalım
Malesef kimseye team wiever vermiyorum ben, yanlış anlama senle alakası yok ama kimseye vermiyorum.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üzgünüm yapabileceğim başka birsey yok o zaman

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

batusay_adolf

Üye
Hocam öncelile paylaşımınız için teşekkürler.Benim telefonun ayarlar menüsü tam çevrilmemiş bende settings.apk yı decopmple yapıp values.tr yi düzenledim ama apkmultitool complie yapmıyor.önce compress seviyes diyip hata veriyor 0-9 arasında seviyelerde denedim ama yapmıyor.seviye seçtikten sonra hata vermiyor.complie de yapmıyor.strings dosyasını upload ettim bir bakabilirmisiniz sıkıntı varmı.Ha bide burada strings name satırlarında sıranın bir önemi yok değilmi.işime yarayan kısımları çevirim orjinal values trdeki strings'in en altına kopyaladım.şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu xmlyi bir yere yedekle boşuna silinmesin

system apklarını 11 ile değil 10 ile toplayacaksın ve imzalama yapmayacaksın

sıkıştırma seviylerini ellememelisin

toplama işleminde hata alıyorsan eklentilerde verdiğim sistem apk kaynakları.zip dosyalarında 5 tane kaynak 1.apk var bunları masa üstünde kullanıcı klasörü içinde apktool klasörü içinde framework klasörü içine sırayla tek tek atıp 10 ile toplamaya çalış. Genemi olmadı bu sefer son olarak kendi romunun framework-res.apksını alıp adını 1 yapıp aynı yere at gene 10 ile toplamaya çalış

string name satırlarının sırası hiç önemli değil istediğin satırı istediğin satıra koyabilirsin dosyana baktım sıkıntı yok gibi

kayıtlar.log dosyasına bakıp sorunun tam olarak ne olduğunu görebilirsin

gene olmadıysa bana settings.aok dosyasını gönder birde ben bakayım sıkıştırma seviyesi hatası ilk defa senden duydum çok ilginç

batusay_adolf

Üye
Hocam merhaba, deniyorum ama bir türlü olmuyor.İndirdiğm Multitool klasörü içinde framework klasörü yok bende romdan aldığım framework-res.apk'yı others klasörüne koyuyorum apktool.jar adb felan orada sanırım doğru yer.ama yinede toplarken hata alıyorum kayıtlar dosyası burada ben birşey anlamadım bir bakabilirmisiniz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C:\Users\BATUSAY\Desktop\Multitool\projects\Settings.apk\res\values-tr\strings.xml dosyasındaki 2196 satırı sil ve tekrar topla veya
bu satırdaki Wi-Fi yoluyla PC'nizden Kies'e bağlanın cümlesini başına ve sonuna " cümle " işaretleri koyup topla

olması gereken "Wi-Fi yoluyla PC'nizden Kies'e bağlanın"

batusay_adolf

Üye
Hocam o sorunuda hallettim apk yı topladımda şimdide telefon root olduğu halde kabul etmiyo.system file read only diyor.kafayı yicem ya hep yokuş hep yokuş :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
root gezgini ile r o olan yeri r w yap

batusay_adolf

Üye
Vallahi hocam ne denediysem olmuyor.Mtk droid tools da yeniden root yapim dedim hata verdi.read only hatası.orada çözüm için xda dan link vermiş oradaki işlermleri yaptım recovery değiştirdim yine olmadı.cwmden aldığım backupdaki system.ext4 dü değiştirdim benim düzenlediğim Settings.apk yı atarak.bu seferde md5 mismatch hatası verdi.onun çözümünü araştırdım adb den yaptım çözülmedi denemediğim yol kalmadı şu ayarları bir tam türkçeleştiremedim.bu system.img dosyasını editleyemezmiyim acaba extract yapıp ama nette pek bişe de bulamadım.Ama şu root ettiğim halde hala read only olayı beni sinir ediyor.SuperSU ya girmeye çalışyorum telden kodlama hatası var diyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
super su çalışmıyorsa cihazın rootlu değil demektir rootlamış olabilirsin ama rootu bozmuş olabilirsin o yüzden tekrar baştan rootlmalıısn olmadı kullandığın rom rootlu ise tekrar rom kurulumu yapmalısın system.img çıkartılabilir android kitchen kullanabilirsin ama bunu kurmak için pc nde ya sanal ubuntu olması veya cywing kurup adnroid kitcheni çalıştırmalısın veya ne kadar yararı dokunur bilmem direk sistem.img açan programlar var onlarıda deneyebilirsin ext2explore ve ext4_unpacker diye

batusay_adolf

Üye
Hocam spft dan whole format yaptım tekrar rom yükledim mtdt dan tekrar root yaptim yine olmuyor.Cygwinde gcc yok diyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilginç antivirüs falan kullanıyor musun

manken42

Üye
Htc one da viper roma ait dosyaları türkçeye çevirdik arkadaşlarla ama hata vermeye başladı. Venom superuserda ayarlar sekmesine girince program sonlanıp kapanıyor. Venom tweaks te ise yapılan ayar değişiklikler hataya sebep oluyor. Sıkıntiya ne sebep olmuştur

Üst Alt