noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
O ayarı yapmadığım için normalde de hata veriyordu.o ayar market imzası içindi normal imza için gerekmiyordu
10 ile topluyorsun dimiöncellikle ellerine sağlık paylaşım için teşekürler. yalnız ben bişey sorucam system apkları düzenliyorum tekrar topluyorum ama multitools compress yani sıkıştırma yapmadan toplamış olduğunu görüyorum yani value klasörlerini ve xml dosyalarını winrar ile bile görüp okuyabilinir halde. Normalde txt ile açınca bozukmuş gibi kodlar çıkması lazım. framworkleri denedim ayıklama modların hepsini denedim android versiyon frame worklarıda denedim toplamada aynı sorunu görüyorum. Bilinen bir çözümü varmıdır acaba?
normal i için yol girmeye gerek yok büyük ihtimal java hatan var yolu girip düzeldiyse öyle kullanmaya devam et tabii arkası gelmez seO ayarı yapmadığım için normalde de hata veriyordu.
Şimdilik sıkıntı yok. 11 ile toplayıp 13 ile veya 12 ile imzalıyorumnormal i için yol girmeye gerek yok büyük ihtimal java hatan var yolu girip düzeldiyse öyle kullanmaya devam et tabii arkası gelmez se
evet 10 ile topluyorum. systemUI da değişikler yapmıştım böyle bir sıkıntı çıkmamıştı. Şimdi onuda deniyorum oda topluyor ama winrar ile kontrol ediyorum xml lerin hiç biri sıkıştırılmamış normal editleyebilceğim halde duruyor doğal olarak systemde hata veriyor. SecSettings.apk da başladı bu sorun. bir ekleme yaptım sadece 1 xml dosyasına ilavele yaptım ama bi türlü sıkıştırılmış toplama olmadınoss_bar yardım ve ilgin için çok teşekkür ederim10 ile topluyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?