Uygulama APK Oyunlar | Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
APK Oyunlar | Yardım
APK oyunlari çalistirmak için telefona root yapmak gerekiyor mu?

Artles

Artles

Üye
Hayir

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi

peki indirme olayi nasil oluyor? Bilgisayara indirip telefona mi atiyoruz yoksa wifi ile direk telefondan mi indiriyoruz?

- - - Eklendi - - -

Oyuna para verip indirmek ile apk sıni ücretsiz indirmenin farkı nedir? Apk sını indirince güncelleştirme olmuyor sanirim?

yunusbulet

yunusbulet

Üye
belliki yenisin her android uygulamasin formati .apk dir. Ucretli ucretsiz fark etmiyo hepsi .apk

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
belliki yenisin her android uygulamasin formati .apk dir. Ucretli ucretsiz fark etmiyo hepsi .apk

şuan kullandigim telefonun halini görseniz :)) ilk akıllı telefonum olcak dogal olarak android i ilk kez kullanicam. Galaxy nexus alıcam. Bu oyun konusunu merak ettim ve bu konuyu açtım, cevaplar için teşekkürler. Bu indirme olayı nasıl oluyor?

furkey

Üye
şuan kullandigim telefonun halini görseniz :)) ilk akıllı telefonum olcak dogal olarak android i ilk kez kullanicam. Galaxy nexus alıcam. Bu oyun konusunu merak ettim ve bu konuyu açtım, cevaplar için teşekkürler. Bu indirme olayı nasıl oluyor?

play storedan, değişik market uygulamalarından veya internetten standart bir dosya indirir gibi indiriyorsun.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
evt normal dosya indirir gibi indircen

yuxexexy

yuxexexy

Üye
peki indirme olayi nasil oluyor? Bilgisayara indirip telefona mi atiyoruz yoksa wifi ile direk telefondan mi indiriyoruz?

- - - Eklendi - - -

Oyuna para verip indirmek ile apk sıni ücretsiz indirmenin farkı nedir? Apk sını indirince güncelleştirme olmuyor sanirim?

oyuna para verip almış olsan da güncellerken yeniden para ödüyorsun yani hiç para verme daha iyi sürekli güncelleniyor ve para kazanıyorlar ...

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
oyuna para verip almış olsan da güncellerken yeniden para ödüyorsun yani hiç para verme daha iyi sürekli güncelleniyor ve para kazanıyorlar ...

teşekkürler dostum :)

- - - Eklendi - - -

age of empires 3 ün oyunu var mi ya?

passat68

passat68

Üye
apk olani yok aoe nin

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
kapakli511

kapakli511

Üye
yanılıyorsun dostum güncellerken birdaha para vermiyorsun hatta o üyeliğinle girdiğin bütün android cihazlardada yükleyebiliyorsun

Üst Alt