.apk oyun yardımı acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackmyt61

Üye
    Konu Sahibi
.apk oyun yardımı acil
arkadaşlar merhaba ben lg optimus l5 aldım şimdi burada görüyorumki google storede paralı oyunlar burada bedava.bunun nedeni sanırım oyunların kırılmış olması şimdi.1. olarak bu oyunlar bi sd bide .apk olarak yükleniyor sanırım bunlar nedir bana açıklarmısınız en önemliside ben bu oyunları buradan yüklersem garantim devre dışı kalır mı lütfen yardım edin.

CABBAR

CABBAR

Üye
Garanti ile alakası yoktur yükleyebilirsin yani. Öncelikle uygulama ayarlarından güvenilmeyen kaynaklardan uygulama yükle diye bişey var onun işaretli olması lazım. Şu anda cihaz elimde değil tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum. Ve oyun yüklerken de önce .apk uzantılı kurulumu yükle Daha sonra eğer sd dosyası gerekiyorsa onu da gerekli yere at. Oyunu indirdiğin yerde sd dosyasının nereye atılacağı yazar. Keyifli forumlar

- - - Eklendi - - -

Garanti ile alakası yoktur yükleyebilirsin yani. Öncelikle uygulama ayarlarından güvenilmeyen kaynaklardan uygulama yükle diye bişey var onun işaretli olması lazım. Şu anda cihaz elimde değil tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum. Ve oyun yüklerken de önce .apk uzantılı kurulumu yükle Daha sonra eğer sd dosyası gerekiyorsa onu da gerekli yere at. Oyunu indirdiğin yerde sd dosyasının nereye atılacağı yazar. Keyifli forumlar

blackmyt61

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

abi kusura bakma bi daha sormak zorundayım garantiyle kesin ilgisi yok değil mi çünkü bazı yerler de root flan yazıyordu ve root garantiyi devre dışı bırakıyormus

CABBAR

CABBAR

Üye
Sen root yapmıyorsun ki. Oyun yüklüyorsun. Orijinal yazılımda olan bişey bu. Için rahat olsun. Ben tabletime hep bu şekilde oyun yükledim ve 2 saat önce servise gönderdim yani Garanti dışı bırakmaz :oke: (servise gönderme nedenim oyunlar değil haa rahatlıkla yükleyebilirsin :) )

• Beğen
Tepkiler: blackmyt61

blackmyt61

Üye
    Konu Sahibi
Sen root yapmıyorsun ki. Oyun yüklüyorsun. Orijinal yazılımda olan bişey bu. Için rahat olsun. Ben tabletime hep bu şekilde oyun yükledim ve 2 saat önce servise gönderdim yani Garanti dışı bırakmaz :oke: (servise gönderme nedenim oyunlar değil haa rahatlıkla yükleyebilirsin :) )

peki Allah razı olsun abi bide ufaktan nasıl yükleyebilrim onu anlatsan?

CABBAR

CABBAR

Üye
Allah hepimizden razı olsun :) oyunu eğer maxicepten indirmişsen indirdiğin yerde nasıl yükleneceği yazar eğer sd dosyası da gerekiyorsa o da zaten o konuda vardır. Eğer oyunun sd dosyası gerektirmiyorsa appinstaller ile yükle oyunu bu kadar :)
Ama öncelikle uygulama ayarlarından güvenilmeyen kaynaktan uygulama yükle diye bişey var o işaretli olmalı. Android oyun yükleme diye konu var buyur linki :
www.maxicep.com/android-oyun/android-oyun-yukleme-resimli-anlatim-551567.html

• Beğen
Tepkiler: blackmyt61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt