Apk İçindeki splash.png Dosyasını Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Apk İçindeki splash.png Dosyasını Değiştirme
Arkadaşlar NFS Most Wanted oyununu internetten indirdim. Oyunu kurdum, açılırken EA logosunun içinde ApkMania.com yazıyor. Sinirimi bozdu şunu değiştirmeyi bir deneyim dedim. İlk kez Apk dosyasının içini açtım. Dosyanın içini şu şekilde açtım;
Önce apk dosyasının sonundaki .apk uzantısını .zip olarak değiştirdim. Dosya klasörde winrar arşivi olarak göründü. Winrar arşivi şeklindeki dosyayı açtım. Assets klasörünün içinde splash.png adında EA logosunu içeren resim dosyasını buldum. Masaüstüne kopyalayıp Paint ile açtım, ApkMania.com yazısını sildim ve kaydettim. Sonra Winrar arşivine girip içindeki splash.png dosyasını sildim, masaüstündeki dosyayı arşivin içine sürükleyip attım. Arşivden çıkıp tekrar uzantıyı .apk olarak değiştirdim. Daha sonra büyük bir umut ile dosyayı telefona attım, Xplore ile açtım, Uygulama yüklensin mi sorusuna evet dedim. Bir süre bekledikten sonra "UYGULAMA YÜKLENMEDİ" hatasıyla karşılaşmak hayal kırıklığı oldu.

Şimdi sizlerden yardım istiyorum, nerede hata yaptım? :bilmm

PriZm

PriZm

Üye
Winrar ile dosya eklediğin zaman apk nin kodları değiştiğinden telefon o dosyayı tanımaz çünkü uzantısı aynı olmasına rağmen o apk değildir artık.
Bir apk editor ile yapabilirsin :)

Send With My Legend Galaxy S

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda dosya apk olarak görünüyor ve açılıyor ama, yükleme sırasında hata oluyor..

Hangi apk editörü kullanabilirim :)

PriZm

PriZm

Üye
Telefonda dosya apk olarak görünüyor ve açılıyor ama, yükleme sırasında hata oluyor..

Hangi apk editörü kullanabilirim :)
Fark etmez :) sonuçta kodları bozuluyor.winrarın dosya sıkıştırırken kullandığı algoritmaların apk kodları ile aynı olması lazım

Apk editörünün adını unuttum :s pc de yüklüydü halbuki :s
Google'da apk editor diye arama yap.eğer birşey bulamazsan Şehriyar yada TheMadness'e sor :)

Send With My Legend Galaxy S

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
apk editör kullan cep için var market e yaz çıkar

navti

navti

Üye
sorduğun soru yeni şeyle öğrenmemi sağladı

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Apk editor yazın market e onla herşeyi yapabilirsiniz tavsiyem dir

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt