Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

Telefon uyarı veriyor virüs mü var
 

Εthnic

Üye
bilmiyorum virus taraması yapmadım..
 
Tepkiler: prk91124
    Konu Sahibi
virüs olayı dan kaynaklanıyordur en güvensiz siteler arasında çoğu yerde yasaklı
 
Son düzenleme:

Εthnic

Üye
4shared.com'dan indiremeyenler burdan indirsin
 
İngilizce olanı telefona full olarak kurduk diyelim, telefondan Apk Exractor benzeri bi apk çıkarıcı uygulama ile telefondan söküp/çıkarsak ve telefondan ayıkladığımızı Türkçeleştirsek nasıl olur?
 
    Konu Sahibi
Onu ben denemiştim olmadı bu paylaşılanıda indirdim telefona yüklenmiyor ayıklama hatası veriyor bende yükleyebilen varmı son paylaşılanı ?
 

Εthnic

Üye
Onu ben denemiştim olmadı bu paylaşılanıda indirdim telefona yüklenmiyor ayıklama hatası veriyor bende yükleyebilen varmı son paylaşılanı ?

4shared'den indirin..

Apk editörün türkçeleştirilememesini o kadar sorun etmeyin. Sonuçta önemli olan bu uyguamanin türkçe olması değil, türkçeleştirme yapması. Bunu da fazlasıyla yerine getiriyor. Zaten çeviri işi yapacak kişi bu uygulamayı kullanabilecek kadar ingilizce bilmiyorsa hic bu işe kalkışmasın.
 
Doğru söyledin dostum.
Zaten çeviri yapmak için Türkçeyi google çevirisiyle tarzanca çeviri yapmayalım.
Türkçeleştirme işi zordur, noktasına, virgülüne, ünlemine, çeviriye anlam katan yüklemlerine dikkat edelim ki uygulamamızı kullananlar güzel Türkçemizle kullanımının keyfine varsın.
Yöksa; çeviri yaparken basarsın google play çevirisine 10 dakkada BEN ÇEVİRİ YAPTIM der, çıkar işin içinden, böyle yapılan işe emek denmez, emeksizlik denir

Herkese iyi geceler...
 
aynen katılıyorum
 
Son düzenleme:
Aynen katılıyorum örnek müzmin diye bin sitesi uygulaması var Türkçe yapılmış bu program ile ayarlar sekmesine tık yapınca dışarı atıyor
Sanırım google çevirisi ile tüm sayfayı çeviri yaptıysa kodları da çevirmiştir ki, google çevirisi ile çeviriği.kodların arası ayrık yerde çıkar veya çevrilmemesi gereken kodları çevirmiştir {=} veya "_" veya <> veya altı_çizgili_yazılar gibi örnekler çoğaltılabilir, bu durumdaysa ya ayarlar sayfası açılmaz, ya da program açılır ama bir süre sonra donar/kapanır.
 

AIS

Üye
Tamamda peki apk ayıkla sonra hiç birşey yapmadan topla ozamanda açılmıyor işte.
 
Tamamda peki apk ayıkla sonra hiç birşey yapmadan topla ozamanda açılmıyor işte.
Burda bahsedilen ApkEditör'de böyle birşey yok, sizin bahsettiğiniz Apk Tool ve benzeri proğramlar apk ayıklama/toplama yapar. Apk Editörün yukarıda yazdığım kurallar dışına çıkılmadan apk Türkçeleştirilir (zaten apk imzalamasını proğram yapıyor), ama ApkTool vb. poroğramlar hem apk Türkçeleştirilir, simgesi değiştirilebilir vb. yapılır. Bu proğramların da belirli kuralları vardır-ki onlar da yine yukarıda belirtilen veya başka kodlar içeren yerler değiştirilirse ya proğram açılamaz ya da uygulamanın imzalamasında sorun oluşur, veya da simge değişririlirse ebatlarında sorun oluşabilmektedir.
 
    Konu Sahibi
Reklama tıklayarak kullanmaya devam yeni birşey bulunana kadar.
 
    Konu Sahibi
Bende yüklenmiyor o mod lu olan senin telefonunun androd versiyonu kaç
 
    Konu Sahibi
Onu denedim zaten öylede yaptım ama olmadı bende
 

tomm

Üye
kaspersky bu modlu sürümü virüslü olarak görüyor