Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

Εthnic

Üye
Şu an gerçkten çıkmam gerekiyor. Ayrıca kimseyi aldatmamak adına uygulamayı bir kaç defa daha denemem gerekiyor. Yanılan ben değilsem yarın nasıl düzenlenip sorunsuz yükleneceğini anlatırım.

tomm

Üye

Yeter ki uygulamayı türkçe ve tam sürüm kullanalım çünkü bu 1.70 sürümünden daha iyi ve ne zaman yükleyeceğin sana kalmış ama yeterki tam sürüm türkçe versiyon 1.80 sürümü olsun şimdiden teşekkürler.

Εthnic

Üye

Ekran görüntüsü verdiğim uygulama burda konu sahibi tarafından paylasılan 1.80 versiyonlu türkçe apk editordür. Ekran görüntüsünden konu sahibi uygulamanın kendi çevirdiği uygulama olduğunu anlayacaktır ve dikkatlice bakarsaniz klasörlerin göründüğünü fark edersiniz. 1.80 versiyonu ilk yükledigimde bende ayni hatayı almıştım. sonra farkli bir yol izleyerek uygulmayı yükledim ve deneme olarak bir uygulamanin bir kaç yerini değiştirip yukledim. ondan sonra bir daha işim düsmedi. bu konuyu tesadüfen gorunce apk editorü yeniden yükleyip baktım. şimdilik kayit dışı uyarısı vermesine rağmen apk'nin tamaminı düzenleyebiliyorum. fakat daha öncede çok inceleme fırsatım olmadığı için sizleri yanıltmamak adına biraz daha deneyip, olumlu sonuçta neticeyi buraya yazarım.. iyi forumlar..

Tepkiler: tomm

tomm

Üye

Şimdiden teşekkürler emeğiniz için.

Εthnic

Üye
Arkadaslar apk editorü ilk kullananlardan biriyim. Hatta o zamanlar apk editorun full versiyonunu bir iki ay kullandıktan sonra kapatılan googleandroid'de paylasmiştım. Apk editor v1.70'in bazi uygulamalarda kapanmaya zorla hatasını vermesinin sebebi tüm string'i tek sayfada açmaya çalışması. Simdi benim yüklediğim şekilde 1.80 versiyonu da tum stringi tek sayfada açmaya çalışıyor. Bu durumda 1.70 versiyonundan bir farkı kalmıyor.

Burdaki Apk editor v1.80 türkçsini yüklemek için önce 1.70 versiyonunu yükleyin. daha sonra apkeditör 1.70'in birinci uygulaması ile burdaki turkce 1.80 versiyonunu apk editör ile imzalayın. böylece imza uyuşmasızlığını kaldirmiş olacaksınız. daha sonra imzaladığınız apk editor v1.70 'in ilk uygulamasını yükleyin, uygulamayı açın, ardından imzaladığınız türkçe apkeditör 1.80 uygulamasını üzerine kurun tamamdır.

v1.70 tüm string'i ilk sayfada veriyordu bu ikinci sayfada veriyor. Uyarilara kulak asmayin sonuçta iş görüyor.

Not: Uygulamanın üzerinde biraz oynadım bir iki yöntem daha bulmuş gibi oldum. Emin olunca onlarıda yazarım..

Not2: Apk editör 1.80'in cracklenmis versiyonunu buldum. Yükledikten sonra satın alımış görünüyor ve tüm fonksiyonları eksiksiz çalışıyor. Turkçeleştirme'de ayni sorun mevcut.. Sorunu cözmeye çalışıyorum..

tomm

Üye
Dostum linkini koyma şansın yok mu?

Konu Sahibi
Tomm arkadaş Εthnic in elindekinin linkini sormus onu zaten biliyor

tomm

Üye
Tomm arkadaş Εthnic in elindekinin linkini sormus onu zaten biliyor
aynen öle sağolasın kardeşim zaten o yüzden ondan alıntı yaptım yoksa ne anlamı var böle sormamın ilk zaten ilk sayfadan indirmiştim

Zaten Türkçe açılmıyor. İngilizcesini indir kur.

Yok zaten ben apk editör 1.80 kullanıyorum. Türkçesinde sorun var. İngilizcesini kurdum. Sizde sorun yokmu? Yani benim telefonumda sorun oluyar galiba.

Εthnic

Üye
Arkadaslar belki türkçesini yapıp paylasırım diye biraz beklettim sizi ama olmadı kusura bakmayın. Ingilizce full versiyonun linkini veriyorum. Bunu yuklediginizde uygulamayı satin almis gibi gorununecek, tüm fonksiyonlarını eksizsiz ve reklamsız kullanabileceksiniz. v1.70'in ilk crakli versiyonunu ben paylasmistim bunuda paylaşmak bana nasip oldu.

Indirdireceğiniz rar dosyasi icinde iki dosya var fakat siz sadece "ApkEditor_v_1_80_mod.apk" adlı dosyayı yükleyeceksiniz. Diğeri gereksiz. Yuklemeden önce telefonunuzdaki eski apk editoru kaldırmayı unutmayın.

Son olarak türçeleştirme çalışmalarında beni de bilgilendirirseniz memnun kalırım.

iyi forumlar.

Tepkiler: KingDroid ve tomm