tomm
Üye
peki nasıl tam sürüm olcak ki bütün yöntemleri denedim bir işe yaramadı lucky patcher uygulaması ile lisansları da kaldırmayı çalıştırdım ama bir türlü olmadı bu nasıl tam sürüm olcak pekiKardeş biz bunu da denedik (cra ck yapmak gibi) ama farklı imzalara sahip olduğu için, önceki sürüm üstüne yükleme yapılamıyor
Yapımcısı çinli, ancak ona dil Dosyası gönderilebilir veya xda da konu açıp tüm kullanıcılar genrlinde yardım istenebilir diye düşünüyorumpeki nasıl tam sürüm olcak ki bütün yöntemleri denedim bir işe yaramadı lucky patcher uygulaması ile lisansları da kaldırmayı çalıştırdım ama bir türlü olmadı bu nasıl tam sürüm olcak peki
denemekten zarar gelmez en son çözüm ise yapımcıdan uygulamayı satın alıp burda paylaşmakYapımcısı çinli, ancak ona dil Dosyası gönderilebilir veya xda da konu açıp tüm kullanıcılar genrlinde yardım istenebilir diye düşünüyorum
Tamam sarın alalım ama yapımcısının forum sayfasındaki kullanıcılardan başka, dünya genelinde kimsenin kullandığına pek rastlayamadım! (eğer biri/birileri kullanmış olsaydı, illaki full sürümü nete düşerdi)?denemekten zarar gelmez en son çözüm ise yapımcıdan uygulamayı satın alıp burda paylaşmakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da yapımcının sitesi
doğru ama başka türlü tam sürüm olmuyor 1.70 sürümüyle yola devam etcez artıkTamam sarın alalım ama yapımcısının forum sayfasındaki kullanıcılardan başka, dünya genelinde kimsenin kullandığına pek rastlayamadım! (eğer biri/birileri kullanmış olsaydı, illaki fu ll sürümü nete düşerdi)?
Aynen devam √doğru ama başka türlü tam sürüm olmuyor 1.70 sürümüyle yola devam etcez artık
peki nasıl tam sürüm olcak ki bütün yöntemleri denedim bir işe yaramadı lucky patcher uygulaması ile lisansları da kaldırmayı çalıştırdım ama bir türlü olmadı bu nasıl tam sürüm olcak peki
Yapımcısı çinli, ancak ona dil Dosyası gönderilebilir veya xda da konu açıp tüm kullanıcılar genrlinde yardım istenebilir diye düşünüyorum
doğru ama başka türlü tam sürüm olmuyor 1.70 sürümüyle yola devam etcez artık
bence imkanı yok anca satın alcaksın artık dex dosyasını düzenlemen için iyi bir kod bilgisine sahip olmalısın benceTam sürüm olması için classes.dex dosyasını düzenlemek gerekli
Ben mesaj yazdım ama ulaşılamıyor yapımcıya.
Şuan için durum öyle gözülüyor ama classes.dex dosyasını açıp kapatabilen bir uygulama bulabilirsek içinde düzenleme yaparak fu ll sürüm haline getirebiliriz üstelik tek dosya halinde ve birde orjinal imzayla geri imzalamamız gerekli bunada bir çözüm bulmamız lazım bunlar bulunursa olursa ilerleme katedilebilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir şey buldum classes.dex için ama çalışmadı malesef.
Ayrıca 1.70 ile 1.80 arasındaki fark çok büyük öyle 2 satır degiştirip 1.80 yapıp yayınlamamış adam içerik yapısını komple degiştirmiş
bence imkanı yok anca satın alcaksın artık dex dosyasını düzenlemen için iyi bir kod bilgisine sahip olmalısın bence
Var arkadaşım var ama bu hızlı 1.70 de kasma yapıyordu bunda kasma yokAllah cumlemizden razı olsun. Güle güle kullanın. 1.7 de varmı bilmiyorum ama bunda ister dosyanın tamamını istersen sayfa sayfa otomatik çevriliyor.
1.70 in kasma yapmasından kastınız ne ola ki¿ biliyorsunuz ki 1.70 çeşitli versiyonlarda çıktı, bunlar çift dosyalı olanlar, tek yüklemeli olan veya değişik simgeli olanlardır.Var arkadaşım var ama bu hızlı 1.70 de kasma yapıyordu bunda kasma yok
Örnek manuel çeviri yaparken işlem yapıp geri gelirken birkaç saniye bekleme yapıyor ve bazı büyük dosyaları açarken gecikmeli acıyor veya açmıyor du çift formalı olan yüklü idi diğerleri ni bilmem1.70 in kasma yapmasından kastınız ne ola ki¿ biliyorsunuz ki 1.70 çeşitli versiyonlarda çıktı, bunlar çift dosyalı olanlar, tek yüklemeli olan veya değişik simgeli olanlardır.
Kasma dediğiniz olay, telefondan telefona farklılık gösterir. Bu telefonun romu ile alakalı birşeydir, kimi telefon 600ghz işlemci ile çalışırken, kimisi de 800 ila 1000 ghz işlemci ile çalışır.Örnek manuel çeviri yaparken işlem yapıp geri gelirken birkaç saniye bekleme yapıyor ve bazı büyük dosyaları açarken gecikmeli acıyor veya açmıyor du çift formalı olan yüklü idi diğerleri ni bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?