Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

tomm

Üye

NC G-Code Editor Ultimate bu uygulamayı hiç bir yerde bulamadım ücretsizini sen nerden buldun?

tomm

Üye
adamlar bulmuş full sürümünü

AIS

Üye
Apk editör Türkçe
Dalvik-Bytecode-Editor Türkçe

Konu Sahibi
Buradan indirebilen varmı ? varsa başka bir yere yüklesin deniyelim.
adamlar bulmuş fu ll sürümünü

Ben oraya çok önceden bakmıştım ama linkler silinmişti hep halada silik

Apk editör Türkçe
Dalvik-Bytecode-Editor Türkçe

Bunları indirebilen varsa başka yere yüklesin deniyelim ama böyle birşeyi görmüştüm sanırım 1.70 sürümü çıkmıştı 1.80 degildi

Buyrun, ben ekliyim ama ApkEditör ekranı halen açılmıyor, işte sorun burda yane
(biz zaten, Türkçe yaptık ama dosya bölümleri açılamaması sorun)
DalvicBayteEditor ize /2lik kısmı google çevirisi-ki bende zaten full ve Tam türkçe paylaşacaktım
Aşağıdakiler arkadaşın imzaladığı linklerdir

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Bugün birkaçtanedaha yeni dosya buldum onları deniyecegim birazdan bakalım inşallah çalışır birkaçtanede düzenleme exe si buldum

AIS

Üye
Yeni apk editor buldum Türkçe.
ApkEditör ekranı açılıyor.

Yeni apk editor buldum Türkçe.
ApkEditör ekranı açılıyor.
Kardeş bu yeni dediğin, zaten şuanda kullandığımız 1.70'in eski versiyon simgeli ve kayıtsız sürüm,
bizim aradığımız 1.80 ve full olandır.

tomm

Üye
ApkEditor yanlış imzalamışsın bunda da aynı sorun devam

Konu Sahibi
Yanlış derken nasıl ne şekilde imzalanması gerekiyorduki ? zaten sing testkey dediğimiz şey imzalamayı kafasına göre yapıyor.

tomm

Üye

Yanlış derken nasıl ne şekilde imzalanması gerekiyorduki ? zaten sing testkey dediğimiz şey imzalamayı kafasına göre yapıyor.

zaten nasıl imzalıyorsa klasörler gözükmüyor. ilk önce bunu yükleyin 1.70 sürümüdür ama 1.80 sürümü tam sürüm yapmak için gereklidir sonra bunu yükleyin 1.80 nin tam sürüm olduğunu göreceksiniz

tomm

Üye
başka türlü tam sürüm olmuyor

tomm

Üye
tamam virüslü bişey demiyorum ama başka türlü uygulama tam sürüm olmuyor.

Kardeş biz bunu da denedik (***** yapmak gibi) ama farklı imzalara sahip olduğu için, önceki sürüm üstüne yükleme yapılamıyor.
1.70 için (dier diller de kullanılsın diye) fix (eklenti) yapılmış, bunda da böyle bi fix yapılması lazım.