APK Editor Pro v1.2.4

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yok değerli arkadaşlar bu uygulama pro olsaydı resimde verdiğim görüntü çıkması gerekir ki o zaman tam editleme imakını olur :). Neyse sorun değil bu uygulama sadece 3 ana temel düzenleme yapıyor bunu demek istiyorumç :cool

Sait abi şimdi yükledimde o gosterdigin ekran yuklu uygulamaları gosteren ekran degil mi?
Yani pro derken daha farklı ozelliklerimi var bu konudakinden farklı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sait abi şimdi yükledimde o gosterdigin ekran yuklu uygulamaları gosteren ekran degil mi?
Yani pro derken daha farklı ozelliklerimi var bu konudakinden farklı?
Elbette kardeşim :cool 3 ana temel değişimin dışında müdahele olmuyor ben biraz yolu uzattım linux pcye geçtim orda Apk düzenleyeceğim artık. Zaten uygulamanın help bölümündeki anlatıma girerseniz sizde menü'nün farklı olduğunu görürsünüz :oke:. sınırlı edit yapsa da güzel paylaşım bilgilendirme olsun diye anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır :).

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Elbette kardeşim :cool 3 ana temel değişimin dışında müdahele olmuyor ben biraz yolu uzattım linux pcye geçtim orda Apk düzenleyeceğim artık. Zaten uygulamanın help bölümündeki anlatıma girerseniz sizde menü'nün farklı olduğunu görürsünüz :oke:. sınırlı edit yapsa da güzel paylaşım bilgilendirme olsun diye anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır :).

Ben pek anlamıyorum ama bişey daha soylicem kızacaksın ama acaba help bolumunde anlatılan farklı uygulamalar ile yapılabilecek seyleri bu uygulama ile yapabilirsiniz olabilir mi? :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben pek anlamıyorum ama bişey daha soylicem kızacaksın ama acaba help bolumunde anlatılan farklı uygulamalar ile yapılabilecek seyleri bu uygulama ile yapabilirsiniz olabilir mi? :D
Yok canım neden kızayım şöyle söyleyim gizli dosyaları görse iyi olurdu görmüyor. :cool olay bu :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Apk decompiler yapsa iyi olur Retrica uygulumasında mesela. :cool Retrica Apk'sını aç uygulama ile mesela Watermark klasörünü göremezsin :cool

Xplore ile değiştirebilirsin aslında ben oyle yapıyorum :)

drawable-xxhdpi klasorü içinde o resimler :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biliyorum :D Yok sonrasında Z1 rom dosyalarında erişim hatasına düşüyor sen root ettin kafan rahat :zzz: :D biliyorum Root olsa yöntem çok :D konunu iyice dağıttık kusura bakma isteğin doğrultusunda mesajları silerim :oke:

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum :D Yok sonrasında Z1 rom dosyalarında erişim hatasına düşüyor sen root ettin kafan rahat :zzz: :D biliyorum Root olsa yöntem çok :D konunu iyice dağıttık kusura bakma isteğin doğrultusunda mesajları silerim :oke:

Niye root olmadanda apk içindeki resimleri değişebiliyorum :)

Yorumlar dursun abi zaten herkes tşk yazıp kaçıyor konularda bilgilendirici yorum sıfır :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt