Apk Editör Pro 1.6.10 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Çeviri sözlüğü sanırım. Çeviri yaptığın kelimeler tekrar varsa otomatik çeviri yapıyor.

Hımmm!

Valla ihtiyaç duymadım bu programa, Doğrusu çıktığından beri MT Manager 2 kullanıyorum. Sözlük desteği de var, sadece sözlüğü kullanmak için cihazda internet olması lazım. zira sözlüğü telefona kaydettiği halde, görebilmesi için internet ihtiyacı duyması insanı bazen sıkıyor ama yinede çok kullanışlı.
Eğer cihazınızda internet varsa, root olmasa bile yüklemeyi denediniz mi?

Ama yine dediğiniz gibi araştıracam, bu programa (apk editor pro) sözlük ekleniyor mu, varsa kurcalayacam bu işin dibini :D

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Hımmm!

Valla ihtiyaç duymadım bu programa, Doğrusu çıktığından beri MT Manager 2 kullanıyorum. Sözlük desteği de var, sadece sözlüğü kullanmak için cihazda internet olması lazım. zira sözlüğü telefona kaydettiği halde, görebilmesi için internet ihtiyacı duyması insanı bazen sıkıyor ama yinede çok kullanışlı.
Eğer cihazınızda internet varsa, root olmasa bile yüklemeyi denediniz mi?

Ama yine dediğiniz gibi araştıracam, bu programa (apk editor pro) sözlük ekleniyor mu, varsa kurcalayacam bu işin dibini :D
MT Manager sanırım root istiyor. Root istemiyorsa o zaman kullanılır.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
MT Manager sanırım root istiyor. Root istemiyorsa o zaman kullanılır.

Merak üzerine şimdi root'u kaldırdım, daha sonra MT Manager 2'yi kaldırıp tekrar yükledim.

Root olmadığı halde:
  • MT Manager 2 yüklendi
  • Çeviri yapabiliyor,
  • Sözlük kullanımı için üye olunabiliyor, üye girişi ile oturum açılabiliyor.
  • Yapılan çevirilere ait kelime ve/veya cümleler sözlüğe eklenebiliyor ve sözlük kullanılabiliyor.
Bu merak iyi oldu sanırım. Artık root olmasa bile rahatlıkla kullanabilirsiniz diyebilirim. Ama sözlüğü kullanmak için internet bağlantısı şarttır.

Rahmi06

Rahmi06

Üye
Merak üzerine şimdi root'u kaldırdım, daha sonra MT Manager 2'yi kaldırıp tekrar yükledim.

Root olmadığı halde:
  • MT Manager 2 yüklendi
  • Çeviri yapabiliyor,
  • Sözlük kullanımı için üye olunabiliyor, üye girişi ile oturum açılabiliyor.
  • Yapılan çevirilere ait kelime ve/veya cümleler sözlüğe eklenebiliyor ve sözlük kullanılabiliyor.
Bu merak iyi oldu sanırım. Artık root olmasa bile rahatlıkla kullanabilirsiniz diyebilirim. Ama sözlüğü kullanmak için internet bağlantısı şarttır.
Note 5 de uygulamayı imzalarken hata verip kapanıyor maalesef.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Marsmallow yüklüyse imzalama esnasında hata alırsın. Ya lollipop yükleyecen, yada uygulamanın güncellenmesini bekleyeceksin malesef.

Son düzenleme:
konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
    Konu Sahibi
Yenilendi

aycan54

Üye
Teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt