Apk editor cep için v1.70

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
Program isini fazlasiyla goruyor 4 uyg turkcelestrdm :)

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
Güzel bi şeye benziyor. Deneyelim

Hasiki

Hasiki

Üye
[quote el227, post: 5842662, member: 2282157"]Hocam bn apkyi cikartyom ama values dil kismi cikmiyo??
Tek tek anlatr mmsniz[/quote]
İmzalama düzenleme türkçelestirme ve daha fazlası
Hocam çok güzel program. S3 mini kullaniyorum. Programin ing. Her boyutta apk yı sorunsuzca açıyor ama demo olduğu için sadece 2 sayfa ceviriye izin veriyor. 2.ci apk sını kurunca program hem tr oluyor hemde uygulama apknin tümünü çeviriyor ama mbegabayti Yüksek apklarin dil dosyasını açarken donup kalıyor küçük mb. Apklar sorunsuz ca açılıyor. Telim orj. Romlu rot etmedim acaba ondanmi. Bu uygulamanın sorunsuz çalışması için ne yapmam lazım

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Uygulama büyük dosyalar da yavaş hareket ediyor yapacak birşey yok

Hasiki

Hasiki

Üye
Yavaşe="boyabatlı, post: 6587178, member: 60448"]Uygulama büyük dosyalar da yavaş hareket ediyor yapacak birşey yok[/quote]
Yavaş olsada razıyım ama benim sık kullandığım bazı uygulamaları çevirmek istiyorum ama maalesef uygulama önce donuyor sonrada uygulama durduruldu mesajı geliyor. Bu uygulamanın lisansını almak istiyorum ama uygulamanın verdiği link Çince ne olduğu, kaç para olduğunu anlayamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Büyük dediğin kaç parça ben 2500 parça olan dosyaları yaptım zaten arada bir büyük çıkıyor

Hasiki

Hasiki

Üye
Hocam ben parçasını falan anlamam. Örneğin dropbox 55.5 mb uygulama. Uygulamanın resoures.arsc dosyası 800 küsür kb. Ama açamıyorum. Tel donup kalıyor. Uygulamayı bi kaç yerden indirdim kimisi hiç dosyaları görmüyor. Kimiside görüyor ama arsc dosyasında donuyor. İlk kurulan apk da sıkıntı yok hangisi olursa olsun şak diye açıyor oda sadece 2 sayfa ceviriyei izin veriyor. Hocam sen bide dropbox'u dene bakalım sendede donacKmi.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Kontrol ederim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
55 öbür değil 6 küsür mb

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Açarken atıyor hiç açmıyor

Hasiki

Hasiki

Üye
Bende te="boyabatlı, post: 6590187, member: 60448"]Açarken atıyor hiç açmıyor[/quote]
Bende tam bundan bahsediyorum. Açmaya çalıştığım çoğu uygulamada bunu yapıyor çok küçük boyutdaki uygulamalarda sıkıntı olmuyor. Bunun orjinalinin lisansını nasıl alırız bi bilgin varmı

Üst Alt