Beyler çok güzel ROM tavsiye ederim ama menüde dosya nasıl aciliyo bunda bilen varsa söylesin lütfen bide menü içinde düzenleme yok onu nasıl yapcaz uygulama yukleyince kafasına gore ortaya basa sona yukluyo bi yardimmmm
şuan legend rom v5 kullanıyorum yada v6 da olabilir emin değilim şu cwm 6.0 olayını anlamadım şimdi benim cwm sürümüm kaç ki 6.0 olsun yada bu işlemi yapmadan direk root yapsam olmuyor mu?
Şimdi orijinal ROM yani 4.2.1 e geçtim . açılışta google yazısı gitmedi ardından general mobile boot animasyonu geliyor ama . google yazısını nasıl kaldırabiliriz ?
İlginc bende bir keresinde gitmisti farkli bir romdan sonra olabilirMiui rom dene bir de belki gider gitmessde sikinti yapmana gerek yok kiMiui rom dene bir de belki gider gitmessde sikinti yapmana gerek yok ki
Garanti ye yollayainca bilirler custom rom attigimi. Şimdi boot flasladim telefon o google yazisinda kaliyor ve kapanip tekrar aciliyor bu boyle devam ediyor. Ama orjinal recovery geliyor . Ama oradab da 16 gb jelly bean degrade.zip geru donus dosyasini seciyorum biraz yukluyor sonra hata vrriyor partition errorinstallation aborted diye boot fix olsa orjinal recovery den flaaslanan sorun duzElecek
Bugün yeni kurdum bundan önce farklı farklı romlar kurdum ve bu romu kurdum memnunum emeği geçenlerin ellerine sağlık (Viper 4 android ) herhangi bi hopörlere zararı varmı kolay gelsin