3 dönemde 25 kredi topladım zaten başarısızım buda 4. Dönem sınavımdı4 tane olduysa biri yanlıştır ama 9 tane ne ya
3 dönemde 25 kredi topladım zaten başarısızım buda 4. Dönem sınavımdı4 tane olduysa biri yanlıştır ama 9 tane ne ya
Demekki aynı yapmışizTam tamına 9 tane alt alta c işaretledim
tebrik ederim45 le gecmısim
benim annem de geçmiş 45le
Tebrikler45 le gecmısim
Tebriklertebrik ederimbenim annem de geçmiş 45le
![]()
ben öyle bişey duymadım ama 8 yıl sürmez benimToplam krediyi toplayamazsan zaten 8. yılından sonra otomatik olarak diplomanı veriyorlar.
1 hafta önce haberlerde duydum.ben öyle bişey duymadım ama 8 yıl sürmez benim
keşke 8 dönem olsaymış1 hafta önce haberlerde duydum.
su anda toplam kaç kredisi var benim 4.dönem 43 kreditebrik ederimbenim annem de geçmiş 45le
![]()
puan ıştekredi ne yav![]()
burda her dönem sınava giriyorsun 45 puan barajıni yani 9 soru doğru yaparsan o dersin kredisini almış oluyorsun kolay dersin kredisi az zor dersin kredisi fazla liseyi geçmen için 192 kredi lazım toplaman lazım.bu arada testteki 20 soruda her şıktan 5 tane var 5tane a ,5er tane b ,c ,d atacaksan yararı olur mesela 6-7 soru yaptın 4 tane a şıkkı var diyelim geri kalana a hariç salla şansın artar
bu sınavı meb mi yapıyorpuan ışteburda her dönem sınava giriyorsun 45 puan barajıni yani 9 soru doğru yaparsan o dersin kredisini almış oluyorsun kolay dersin kredisi az zor dersin kredisi fazla liseyi geçmen için 180 kredi lazım toplaman lazım.bu arada testteki 20 soruda her şıktan 5 tane var 5tane a ,5er tane b ,c ,d atacaksan yararı olur mesela 6-7 soru yaptın 4 tane a şıkkı var diyelim geri kalana a hariç salla şansın artar
![]()

evetbu sınavı meb mi yapıyor![]()

iyi, öğrenmiş oldukevet
kayıt yaptırmak isteyen varsa yeni kayıtlar bitmek üzere olabilir acele etsin![]()