exerdo666
Üye
AOHAPPY-28QB3B Ürün İncelemesi
Bu makelemizde maxicep üyelerine özel yapacağım AOHAPPY-28QB3B ile ilgili incelemelerime yer vereceğim.AOHAPPY-28QB3B ürününde göze çarpan en önemli özellikler neler , videoları ve hangi bilgisayar kullanıcılarına hitap ettiğini anlatacağım. Acer netbook pazarında son zamanlarda önemli bir paya sahip olmuş ve son çıkardığı Happy serisi ile birden fazla renk seçeneği sunan acer firması bu üründe pembe , yeşil , mavi gibi sıçak renkler ile dikkatleri çekiyor. Ürün eğerki netbook ise işlemci olarak akla gelen ilk şey atom işlemciye sahip olması bu noktada bir değişiklik yok netbook konseptinde gelenek bozulmadı ve intelin atom işlemcisi kullanıldı fakat AOHAPPY-28QB3B de ram bu sefer 1 gb değil 2 gb kullanılmış olup performans açısından netbook piyasasında farklılık yaratmıştır.Acer One Happy 28QB3B de hardisk kapasitesinde diğerlerine göre fazlalık var ve 160 yerine250 kullanıldığını görüyoruz. Ayrcı işletim sistemi olarak win xp değil win 7 kullanılmış olması da gözümüzden kaçmadı. Bunların hepsi artıları arasındadır.Ben netbook alacağım küçük olsun ama performansı çok iyi olsun diyorsanız netbook konseptinde birürün bulmanız malesef imkansız çünkü üretici firmalar notebooktan farklı bir ürün çıkartmışlar gibi hep aynı özellikler ile piyasaya sunuyorlardı acer da one happy modeline kadar böyle yapıyordu fakat bu üründe çıtayı yukarı çıkarmış.AOHAPPY-28QB3B'nin ekran kartının intel olması oyun tutkunlarının aklında soru işareti bırakabilir. Soru işaretlerine gerek yok bu ürün oyun için değil daha basit işleriniz için üretilmiştir. Batarya süresine baktımızda double batarya ile 9 saat pil ömrü olup parlak iz bırakmayan yüzeyi ile şık bir tasarıma sahiptir.Fiyat ve özellik segmentinde değerlendirdiğimizde bu ürün fiyat olarak uygun olduğunu görüyoruz.
Acer One HAPPY Netbook Official Video
AOHAPPY-28QB3B Acer Netbook Özellikleri
İŞLEMCİ: Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz. 512 KB Ön Bellek N450 İşlemci
RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.2 GB) Ram
SABİT DİSK: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Intel GMA Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng
EKRAN BOYUTU 10.1" LED Ekran
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1024 x 600
AOHAPPY-28QB3B Acer Netbook Resimleri
En ucuzdan pahalıya sahip olabilceğiniz firmaların listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.
Acer One HAPPY Netbook Official Video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AOHAPPY-28QB3B Acer Netbook Özellikleri
İŞLEMCİ: Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz. 512 KB Ön Bellek N450 İşlemci
RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.2 GB) Ram
SABİT DİSK: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Intel GMA Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Starter Tr-İng
EKRAN BOYUTU 10.1" LED Ekran
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1024 x 600
AOHAPPY-28QB3B Acer Netbook Resimleri
En ucuzdan pahalıya sahip olabilceğiniz firmaların listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.
PHP:
http://www.akillifiyat.com/Product/acer-aohappy-28qb3b-netbook-en-ucuz-fiyatlari/188589