leiche
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
5-6 nisanda sınavlarınız var, hepinize başarılarÖzellikle hukuk sınavlarından
eywallah cok saol
sen nerden biliyon sınawımızın tarihini
yazzık değilmi bize
Açıköğretim dersleri verilen bir dershanede hukuk öğretmenliği yapıyorum, ordan biliyorum. Bugün de dersim vardı ama çok hastalandım, gidemedim
Açıköğretim dersleri verilen bir dershanede hukuk öğretmenliği yapıyorum, ordan biliyorum. Bugün de dersim vardı ama çok hastalandım, gidemedim
teşekkürler tüyolar için...Çok sağolasın
Birkaç tüyo, gerçi biliyorsunuzdur ama, olsun yine de vereyim benAÖF'ün sitesinde geçmiş yılların sınav soruları yayınlanıyor bir bakın derim Ayrıca Hukuk sınavlarında gittikçe yorum sorularına ağırlık verilmeye başlandığını görüyoruz, yorum sorularından korkmayın, bol bol test çözün
Çok sağolasın
Birkaç tüyo, gerçi biliyorsunuzdur ama, olsun yine de vereyim benAÖF'ün sitesinde geçmiş yılların sınav soruları yayınlanıyor bir bakın derim Ayrıca Hukuk sınavlarında gittikçe yorum sorularına ağırlık verilmeye başlandığını görüyoruz, yorum sorularından korkmayın, bol bol test çözün
işletme 1. sınıfdan terkim.allah yardımcınız olsun. açık öğretim zor iş valla
aminn..işletme 1. sınıfdan terkim.allah yardımcınız olsun. açık öğretim zor iş valla
2 günde 9 sınavçarşamba günü 3 tane sınavımız var birini erteletelim derken canımız çıktı
ewet öylede öteki konu ne oldu yaww...
şşşşş çaktırma
ferret saolsun
oda olmasa tüm siteye rezil olacktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?