Anycool Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Anycool Yardım
anycool cıft hatlı telefon var ıkı hattımı takılı takıyorum bırınden konusur ıken dıgerı kapalı gozukuyo acaba benımkındemı sorun var yoksa herhangı bır ayarımı var.

Ozan

Ozan

Admin
Bildiğim kadarı ile bir görüşme yaparken baska çağrı gelmemesi için diğer hat otomatik kapanıyor aynı arama bekletme servisi gibi ancak bunun da bir ayarı var sanırsam. Çift hat ayarlarında, bekletme yada arama esnasında diğer hattı kapat gibi bir opsiyonu kapatabilirsiniz sanırım menü koymuslardır. Ama mantıklı olan bir görüşme yaparken diğerinin kapanması zira aynı anda konusamazsınız.

MadloveR2

Üye
arkadaşlar bu telefonlar tek işlemci içeriyor. yani bekleme modunda her iki hatta açık fakat hattın biriyle görüşme yaparken diğeri aranırsa kapalı gösterir. bunu değiştirmek için herhangi bir ayar yok telefonun işlemcisiyle ilgili

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
ok bılgınız ıcın tesekkurler

akkaya96

akkaya96

Üye
arkadaşlar bnm arkadaşımın telefonu anycool w720...w720 modele oyun veya uygulama yüklemebiliyormu??

gokhan2505

Üye
arkadaşalar merhaba benim de çift hatlı anycool v999 compact line 3 telefonum var yaklaşık 1 buçuk ay oldu ve ben hala telefonla konuşamıyorum hat kesiliyor ve bağlanamadı şebeke hatası yazıyor bunun sebebinin ne olduğunu bilen varsa bana mail atabilirmi adresim [email protected] yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

gül-alim

Üye
arkadaşlar t818 cep'i olan arkadaş lütfen o5372492791 arayın tlfon problemini çözelim bekliyorum teşekkürler ali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt